REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Galimas santykių su artimais draugais, giminaičiais atnaujinimas. Arba pagaliau suvoksite, kas jums trukdo geriau sutarti, kokios intrigos rezgamos jums už nugaros. Nebūkite patiklūs ir atlapaširdžiai.

Avinas Galimas santykių su artimais draugais, giminaičiais atnaujinimas. Arba pagaliau suvoksite, kas jums trukdo geriau sutarti, kokios intrigos rezgamos jums už nugaros. Nebūkite patiklūs ir atlapaširdžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikriausiai ieškosite ramios užuovėjos nuo varginamo kai kurių asmenų priešiškumo, jų keliamos įtampos. Kruopščiai apsvarstykite savo ateities planus ir nieko nedarykite paskubomis, nepasitarę su artimais žmonėmis.

REKLAMA

Dvyniai Elgsitės taip, tarsi būtumėte ištroškę dėmesio. Galbūt veršitės į sceną arba ten, kur gausu priešingos lyties atstovų. Dėl vienos avantiūros gali kilti nemalonumų. Nieko gero, jei pabloginsite santykius su vaikais.

Vėžys Būsite nusiteikę daug nuveikti, bet galite susidomėti kitais dalykais arba sunerimti dėl sveikatos problemos. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, kelione. Neapleiskite kasdienių reikalų.

Liūtas Tarpusavio santykiuose padaugės įtampos. Ieškokite būdų ją sumažinti. Iš partnerių, o gal oponentų sužinosite aktualių dalykų. Stenkitės pasinaudoti suteikta informacija, mokykitės iš svetimos patirties.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ši diena kupina pagundų, kurių pasekmės gali būti prastos. Jei jus slegia nepageidautini ryšiai, geriausia juos nutraukti. Nepiktnaudžiaukite kitų žmonių pasitikėjimu, atsakingai elkitės su pinigais. Į vakarą darysitės jausmingi.

Svarstyklės Jums gali labai rūpėti tai, kas susiję su socialiniais bei juridiniais reikalais, politika, mokslu. Tikėtinos naujienos iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Regis, ne viskas džiugins.

Skorpionas Norite ar nenorite, bet prie kai kurių gyvenimo permainų jums teks prisitaikyti. Tik jūsų darbštumas, pareigingumas gali išgelbėti nuo permainos, kurios nepageidautumėte. Prislopinkite ambicijas ir džiaukitės tuo, ką gaunate iš gyvenimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Manysite, kad aplink jus yra žmonių, į kuriuos galite atsiremti, garantuotai pasitikėti. Gal ir taip, tačiau nebūkite tokie užtikrinti, nes dėl aklo patiklumo galite nukentėti. Pavakariais susitiksite su bičiuliais, kurie padės atitrūkti nuo rūpesčių.

Ožiaragis Būsite svajingai nusiteikę, jautrūs aplinkai ir kitų nuomonei apie jus. Galbūt stokosite emocinės pusiausvyros, pasitikėjimo savimi. Iš dalies sėkmė galima socialinėje sferoje, kūrybos reikaluose. Tačiau į paviršių gali iškilti nelegali afera.

Vandenis Jūsų apetitas staiga smarkiai išaugs. Tai gali būti susiję ir su turtu, ir su meile. Svarbu būti sąžiningiems kontaktuose, partnerystėje, ypač jei jie susiję su bendrais pinigais. Saugokite asmeninius daiktus ir dokumentus.

Žuvys Šiandien derėtų pasirūpinti savo materialinių pozicijų sutvirtinimu, verslo reikalais. Galbūt pagaliau paaiškės, kas jums iš tikrųjų yra naudinga, pelninga. Kita vertus, gali išaiškėti nesąžininga jūsų afera, patirta žala ar pan.  

Šaltinis www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų