REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš penkerius metus Romoje tuomet 20-metis Giedrius Titenis plaukimo Pasaulio čempionate iškovojo bronzą. Dabar Berlyne vykstančiame Europos plaukimo čempionate 25-erių anykštėnas taip pat jau turi vieną bronzą – tik perpus trumpesnio nuotolio – 100 m krūtine. Tačiau šiandien ryte į 200 m plaukimo krūtine pusfinalį patekęs plaukikas nusiteikęs siekti ir dar vieno medalio.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryte plaukiau lengvai, savo jėgomis pasitikiu. Aišku, 200 m – sudėtingas nuotolis, bet nuotaika gera“, - sakė G.Titenis.

REKLAMA

Per tuos penkerius metus, pasak plaukiko, sustiprėjo jo grybšnis, patobulėjo technika. Medalio Berlyne jis tikėjosi.

„Šie metai stiprūs. Įdėta daug darbo, pastangų“, - sakė G.Titenis.

Jis neslėpė, kad pernai reikėjo šiek tiek pailsėti nuo plaukimo, todėl daugiau dirbo jėgai.

„Buvo keturiolikti mano metai vandenyje, po olimpiados, buvau šiek tiek pavargęs nuo plaukimo, reikėjo pailsėti. Šįmet vandenyje praleidau daug laiko“, - sakė G.Titenis.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš atvykdamas į Berlyną anykštėnas drauge su kitais Lietuvos plaukikais treniravosi keturiose stovyklose, kurių trys buvo kalnuose (Armėnijoje ir Prancūzijoje). Prieš pat Europos čempionatą Lietuvos plaukikai rengėsi Slovėnijos mieste Koperyje.

„Jau norisi namo. Per tas stovyklas labai paiilgstu namų, šeimos, savos aplinkos“, - prisipažino G.Titenis.

Trečiadienį Berlyne Lietuvos plaukikas į 200 m plaukimo krūtine pusfinalį pateko penktuoju numeriu ir vakare stengsis patekti į finalą. Ryte G.Titenis distanciją įveikė per 2 min. 11,83 sek.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų