REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų antradienio rytą Lietuvos irkluotojai startavo Nandzinge vykstančių jaunimo olimpinių žaidynių pusfinaliuose. Sonatai Petrikaitei pavyko patekti į pagrindinį A finalą ir tęsti pasirodymą dėl medalių. Andrius Lapatiukas savo pusfinalyje liko paskutinis ir dėl aukštesnių apdovanojimų jau nebepakovos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Sonata Petrikaitė startavo antrajame pusfinalyje ir 1000 m distanciją įveikė per 3 min. 48,10 sek. bei užsitikrino vietą pagrindiniame finale. Lietuvė atsiliko nuo graikės Marijos Anthinos Angelopoulou (3:46.82) ir prancūzės Camille Juillet (3:47.48).

REKLAMA

Pirmasis pusfinalis buvo kur kas lėtesnis ir visos irkluotojos plaukė lėčiau už S.Petrikaitę. Nugalėtojos baltarusės Krystsinos Staraselets laikas buvo 3 min. 52,02 sek.

Andriui Lapatiukui nesusiklostė startas vaikinų vienviečių valčių klasėje. Lietuvos irkluotojas pirmajame pusfinalio plaukime liko paskutinis (3:42.66) ir prarado viltis kautis dėl medalio. Šiame paukime greičiausias buvo kanadietis Danas de Grootas (3:22.77).

Antrajame pusfinalyje visi dalyviai taip pat buvo greitesni už A.Lapatiuką, jis pusfinalyje pademonstravo prasčiausią laiką. Antrojo pusfinalio nugalėtojas – Timas Ole Naske iš Vokietijos (3:22.69).

Finalas vyks trečiadienio ryte.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų