REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ateis išganingas patarimas, pasiūlymas iš jūsų aplinkos žmogaus. Tad pagalbos sulaukite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės. Labiau vertinkite savo kolegų nuomonę ir triūsą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti ir jei jūsų sumanymo neremia sutuoktinis bei partneriai, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs. Atsargiau vairuokite.

REKLAMA

Dvyniai Nesėkminga diena, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nesaugiai. Namie būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų.

Vėžys Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams.

Liūtas Jei būsite darbštūs ir konkretūs, savo užduotis atliksite tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo ir nepakliūsite į vadovų nemalonę. Pasaugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Streso metas, tad gal pavyks suvokti kai ką reikšminga ir ištaisyti seną klaidą. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse, kolegomis.

Svarstyklės Aplinkinių trūkumus itin aiškiai matysite, tačiau dėl to nereikėtų užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat vairuodami.

Skorpionas Jausitės ramiau nei kiti, sulauksite paguodžiančių žinių, net pagalbos iš aplinkinių. Bet viskas nestabilu, būtų naudinga prisiminti patarimą – nesidžiauk radęs, neverk pametęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Gelbės minimalizmas – juk kas aukštai šoka, žemai krinta? Netinkamas laikas dėl ko nors darbe kovoti, ką nors įrodinėti savo vadovybei. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi.

Ožiaragis Būkite atsargūs, atidūs. Dabar galite pasiduoti apgaulei – iliuzija lengvai užvaldys. Geriau nieko nekeisti. Atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo. Saugokitės vagių.

Vandenis Nepersidirbkite, nepervarkite. Bus svarbu labiau nuo kitų atsiriboti, nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti.

Žuvys Jūsų reakcija bus staigi, bet netiksli ir, svarbiausia, jums žalinga. Gal geriau visai nereaguoti?

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų