REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešas įsipareigojimas teisingai perskaičiuoti kainas iš litų į eurus ir uolus šio įsipareigojimo vykdymas – viena iš efektyviausių priemonių įtikinti pirkėjus, kad verslas yra suinteresuotas vykdyti skaidrią kainodarą. Tai lėmė UAB „Senukų prekybos centras“ vadovų siekį kuo greičiau prisijungti prie Geros verslo praktikos (valios) memorandumo.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien prisijungdami prie Geros verslo praktikos (valios) memorandumo skelbiame, kad „Senukų“ prekybos tinkle laikysimės įsipareigojimų ir atsakingai perskaičiuosime kainas iš lito į eurą“, – užtikrina UAB „Senukų prekybos centras“ pardavimo direktorius Nerijus Janušonis.

REKLAMA

Anot jo, svarbiausia pirkėjus užtikrinti, kad verslo atstovai yra suinteresuoti suteikti kuo daugiau informacijos ir garantijų mūsų šalies gyventojams. „Vartotojų atsargumas, dvejonės dėl verslo sąžiningumo iš mūsų pareikalaus dar daugiau pastangų kuriant abipusį pasitikėjimą bei nuoširdų ryšį su pirkėjais“, – teigia N. Janušonis.

Prekybos tinkas euro įvedimo laikotarpiui pradėjo ruoštis gerokai iš anksto. Nors kainų konvertavimo ir kėlimo klausimą apibrėžia Euro įstatymas, papildomai įmonės viduje jau pradeda veikti ir savikontrolės mechanizmas, kuris padės išvengti žmogiškųjų klaidų.

Prekybos tinklo „Senukai“ atstovų įsitikinimu, sunkiausias laikotarpis bus kitų metų pirmos dvi savaitės, kai kasininkai turės operatyviai dirbti vienu metu su dviem valiutomis – litais ir eurais, todėl jau dabar nemažai dėmesio yra skiriama ne vien tik sistemų automatizavimui, grynųjų pinigų poreikio nustatymui, bet ir darbuotojų apmokymui ir paruošimui, kad nesusidarytų eilės prie kasų ir atsiskaitymai vyktų kuo operatyviau. Taip pat bendradarbiaujama su Lietuvos banku, kuris dalijasi informacija ir žiniomis apie tai, kaip dirbti naująja valiuta, kaip atpažinti padirbtus eurus, ruošia pirkėjams skirtą informacinę medžiagą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų