REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien galite imtis iniciatyvos, kad pakreiptumėte įvykius savo naudai. Tai bus nesunku padaryti, jei turite gabių ir įtakingų pagalbininkų, gerbėjų. Galima reikšminga pažintis, žinia. Kita vertus, gresia netikėtas nuostolis, žala.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palankus metas siekti pripažinimo, bendraminčių dėmesio. Galite turėti naudos iš tos įtakos, kurią darote aplinkiniams. Tik būkite labiau savikritiški, paisykite aplinkinių nuomonės, neniekinkite tų, kurie jums nepritaria.

REKLAMA

Dvyniai Jums šiandien nebus saugu nei namuose, nei gatvėje, viešumoje. Turbūt dėl to, kad sunkiai kontroliuosite savo emocijas, stokosite saiko. Pasistenkite nepiktnaudžiauti svaigalais, neprovokuokite konfliktų.

Vėžys Būsite azartiškai nusiteikę, todėl galite įsivelti į rizikingas avantiūras. Nepersistenkite užmegzdami naujus romanus, ieškodami pramogų, demonstruodami besaikį dosnumą patinkantiems žmonėms ir vaikams.

Liūtas Šiandien daug ką lems jūsų bendravimo stilius. Ne vietoje ir ne laiku parodyta arogancija ar nepaslaugumas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui ir santykiams su aplinkiniais. Itin saugokite sveikatą, nes gresia ūmūs priepuoliai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Įmanoma teisinė problema. Bus nelengva rasti gynybos argumentų, atsispirti spaudimui. Be to, gali kilti įtampa santykiuose su partneriu ar draugais, ypač jei kažkas iš jų jums skolingas ir neskuba atsilyginti.

Svarstyklės Aklai nepasikliaukite verslo partneriais, turto dalininkais bei pretenduojančiais į juos. Viską tikrinkite ir atsargiai kalbėkite apie naujus įsipareigojimus. Nepervertinkite savo įtakos. Galima svarbi naujiena iš toli.

Skorpionas Gali nustebinti netikėtas egzamino ar atestacijos rezultatas, pakvietimas į konferenciją ar pan. Metas pakeisti kasdienio gyvenimo ritmą. Įdomiau leiskite laisvalaikį, užpildykite jį prasmingesniu turiniu. Nesaugūs būsite kelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien galimi keisti įvykiai, išpuoliai. Nelabai suvoksite, ko partneriai ar kiti žmonės iš jūsų nori ir kuo yra nepatenkinti. Nesivadovaukite ambicijomis, saugokitės traumų, nesivelkite į konfliktines situacijas viešose vietose.

Ožiaragis Iš draugų, pažįstamų sulauksite netikėtų pasiūlymų. Tačiau savijauta gali būti bloga. Galbūt reikia iš pagrindų keisti gyvenimo būdą, mitybą. Tikėtina reikšminga žinia. Saugokite nuo pavojų vaikus, mylimus žmones.

Vandenis Jumyse prabus ir išsiskleis detektyvo ar mistiko savybės. Manysite, kad geriau už visus orientuojatės painioje situacijoje ir galite ją kontroliuoti bei paveikti kitus. Nebūkite tuo tokie tikri. Ir nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Žuvys Pasižymėsite ryžtingumu, agresyviu impulsyvumu. Galimi konfliktai su antrąja puse ar ginčai su verslo partneriais. Tai arba kažkoks netikėtumas gali pakišti koją jūsų interesams, atitraukti nuo sumanyto plano, jį sugriauti ar pan.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų