REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Neskubinkite įvykių – kol kas reikia kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

Avinas Neskubinkite įvykių – kol kas reikia kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepasikliaukite tais, kurie sieks jums atverti akis, pranešti ką nors sensacinga... Viską tikrinkite asmeniškai, netikėkite paskalomis. Saugokitės vagių, nerizikuokite prie vairo.

REKLAMA

Dvyniai Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros reikalų – tik pakenksite savo ateičiai. Apmąstykite senas pamokas ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais.

Vėžys Jausitės geriau, tačiau likite atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis – šiandien svarbu laiku sau pasakyti „ne”. Saugokite vaikus.

Liūtas Ieškokite pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata – darbų krūvis augs. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jums pavyks apie save sutelkti aplinkinius, susitarti, susiderėti. Šiandien būsite tikrai išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis. Bet koks sukčiavimas dabar greitai atsiskleis.

Svarstyklės Sudėtingas laikas, kai gresia konfliktai... Pasisaugokite apgaulių, bus nelaimingų atsitikimų tikimybė. Bet patirti sukrėtimai gali išprovokuoti ir nepaprastą proto aiškumą.

Skorpionas Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnio apsisprendimo, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net dar blogiau – dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos. Pasistenkite neužgauti svetimos savimeilės ir orumo.

Ožiaragis Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės.

Vandenis Trūks jėgų, laiko, optimizmo – diena tinkama vien poilsiui. Vakaras neblogas romantiškam susitikimui.

Žuvys Jums gali tekti nemenka atsakomybė ir nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Ir vis dėlto jūs laimėsite: šiandien būsite stiprūs.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų