REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

J. Mourinho užsipuolė pagrindinius varžovus „Premier“ lygoje

 Londono „Chelsea“ strategas Jose Mourinho pradėjo naują „Premier“ lygos sezoną dar kartą įkąsdamas „Arsenal“ treneriui Arsene‘ui Wengerui. Portugalas mini, jog šiam buvo suteikta net 10 metų, jog šis pagaliau iškovotų trofėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Mourinho į „Stamford Bridge“ sugrįžo praėjusią vasarą, tačiau 2013-14 metų sezono pabaigoje teigė, kad jo ekipa dar nebuvo pasirengusi laimėti Anglijos čempionato.

REKLAMA

Dabar strategas jaučia žymiai didesnį spaudimą kovojant dėl titulų negu jo kolegos.

„Kodėl? Kai kuriems duodama 10 metų, jog kažką laimėtų, aš turiu tik dvejus,“ - jis sakė žurnalistams.

Wengeras, laimėjęs F.A. Taurę praėjusią gegužę, nutraukė 9 metų „kanonierių“ titulų badą, bet jau dešimtmetį negali triumfuoti „Premier“ lygoje, todėl pernai Mourinho buvo pavadintas „nesėkmių specialistu“.

Portugalas kritikos strėles nukreipė ir į kitus strategus, veikiausiai senus jo oponentus Manuelį Pellegrini bei Pepą Guardiolą, teigdamas, kad jiems nemažai padėjo pirmtakų atliktas darbas.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nesu labai protingas žmogus rinkdamasis komandas,“ - pridėjo jis. „Aš mėgstu dirbti. Aš mėgstu kurti. Man nepatinka lengvi darbai. Man nepatinka gauti klubus, jau sukurtus kitų trenerių.Aš nemėgstu atvykti tinkamu laiku ir susirinkti vaisius nuo svetimų medžių.“

„Kai atvykau į „Porto“, sezoną prieš tai jie buvo penkti. Kai atvykau į Madridą, kur buvo „Real“? Kur buvo „Inter“ prieš man atvykstant? Taip pat atėjau į „Chelsea“ tokiu momentu, kai vienos komandos laikas baigėsi ir reikėjo gimti naujai. Atvykau ir į lygą, kurioje keturios, penkios, šešios komandos gali kautis dėl titulo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sezono pabaigoje sirgaliai ir žaidėjai įvertins mano darbą. Ir svarbiausia, jog mano bosas, klubo savininkas bei valdyba įvertins mano darbą.“

Pellegrini praėjusią vasarą perėmė „Manchester City“ vairą po to, kai praėjusius du sezonus klubas buvo finišavęs pirmoje bei antroje vietoje, tuo tarpu Guardiolai liko Juppo Heynckeso sukurta Miuncheno „Bayern“ komanda, laimėjusi „treble“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų