REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Būsite emocionalūs, intuityvūs. Jūsų vidinė energija ir puiki nuotaika gerai nuteiks aplinkinius. Pravartu užbaigti svarbius darbus, nes dėl to galite įgyti pranašumą arba gauti apčiuopiamos naudos.

 Avinas Būsite emocionalūs, intuityvūs. Jūsų vidinė energija ir puiki nuotaika gerai nuteiks aplinkinius. Pravartu užbaigti svarbius darbus, nes dėl to galite įgyti pranašumą arba gauti apčiuopiamos naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Įmanoma komercinė, prekybinė sėkmė. Nesigailėsite, jei šiandien pagal galimybes palepinsite save bei artimuosius. Tereikia šiek tiek dėmesio, dosnumo, vaišingumo ir santykiai pakryps į geresnę pusę, jei buvo kiek pašliję.

REKLAMA

Dvyniai Suksitės kaip vijurkai, jei jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, reklama, švietimu. Kažkaip savaime išplėsite žinių ir įgūdžių lobyną. Įmanomas malonus susitikimas, romantiškas laiškas ar flirtas.

Vėžys Gana produktyvi diena, jei turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Svarbu netingėti ir dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais gyvenimiškais malonumais, susitikti su artimais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien būsite labai aktyvūs, ypač linksmybėse. Neapsiriksite, jei savo energiją nukreipsite kūrybinių sumanymų įgyvendinimui. Seksis žaidimuose, scenos mene. Tik nežaiskite dvigubo žaidimo meilės reikaluose.

Mergelė Šiandien pasistenkite pademonstruoti savo geriausias dalykines savybes ir kolegišką solidarumą. Nauji sumanymai gali susidurti su kliūtimis. Senus darbus lengviau ar sunkiau stumsite pirmyn, nes nebus kur dingti.

Svarstyklės Atsidursite situacijoje, kurioje bus vienodai priežasčių pasitenkinimui ir susirūpinimui. Suaktyvės kontaktai su draugais, giminaičiais ar atvykėliais iš toli. Galbūt ir patys turėsite kažkur vykti, megzti kontaktus, derėtis ar bylinėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pasiseks įgyvendinti finansinius planus, jei padės įtakingas pažįstamas ar partneris. Regis, pelnysite ir kitų pasitikėjimą. Vis dėlto venkite išlaidavimo, nebūkite aklai įsitikinę, kad jums siūloma prekė ar sutartis iš tikrųjų yra vertinga.

Šaulys Intelektinis įkvėpimas ar tiesiog smalsumas skatins jus plėsti akiratį, realizuoti save neįprastoje sferoje. Galbūt iš svetur atvyks laukiamas žmogus arba gausite žinią iš valstybinės institucijos. Tikėtina, kad ruošitės kelionei.

Ožiaragis Dalykiniai reikalai, pokalbiai tikriausiai suteiks pasitenkinimo ir naudos. Galimas įpareigojamas susitarimas. Pasistenkite, kad neliktų juridinių neaiškumų. Galbūt apsispręsite dėl kažkokio žingsnio profesinėje srityje.

REKLAMA

Vandenis Gana sklandžiai užbaiginėsite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jei pageidausite, draugai laisvalaikiu jums praskaidrins nuotaiką. Tik turėkite omenyje, kad tai gali nemažai kainuoti.

Žuvys Šiandien galite tikėtis pagalbos iš labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę kažkaip labdaringai. Sudarydami sutartis būkite itin atsargūs, gal net pasitarkite su juristais, kad vėliau netektų gailėtis dėl nežinojimo.

Šaltinis www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų