REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinija turi Didžiąją sieną, Nandzingas - senovinio miesto sieną, o vasaros jaunimo žaidynių olimpinis kaimelis- spalvotą didžiąją prisiminimų ir meilės sieną.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji siena, esanti olimpinio kaimelio valgyklos hole, yra parašų, įvairiakalbių žinučių ir nedidelių linksmų piešinėlių mozaika.

REKLAMA

Organizatoriai pastatė didžiulę baltą sieną su užrašu „Nandzingas 2014. Pasidalink žaidynėmis, pasidalink svajonėmis“. Greta - žaidynių talismanas.

Sportininkams, kurie čia pietauja ar vakarieniauja, ši vieta tapo savotiška pramoga. Jie neišeina nepalikę savo įspūdžių sienoje. „Pasirašydami ir rašydami žinutes, mes jaučiamės žaidynių dalimi. Kiti žmonės sužino apie mus. Ši veikla turėtų tęstis ir kitose žaidynėse“,- sakė jaunieji dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Didelė balta lenta jau tapo spalvinga mozaika. Joje ne tik sportininkų parašai įvairiomis kalbomis bei sėkmės linkėjimai. Čia galite pamatyti ir spalvingų širdelių, ančiukų ar laivelių.

Nors kultūrinė bei švietėjiška programa Nandzinge dar neprasidėjo, „siena“ jau suteikė jauniesiems sportininkams galimybę tapti prisiminimų, lydėsiančių ateities sportinėje karjeroje, dalimi. Čia jau spėjo „įsiamžinti“ ir Lietuvos sportininkai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų