REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Avinas Gresia nedidelės klaidos, tačiau įmanomi ir geri įspūdžiai bei įvertinimai. Pasistenkite gerai atrodyti, pasitelkite humoro jausmą - taip praskaidrinsite šią emociškai nelengvą dieną ir sau, ir aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras Finansiniai, komerciniai reikalai gali kiek susikomplikuoti, jei kažko laiku nepadarėte, uždelsėte. Tiek turto, tiek profesijos reikaluose būtina vadovautis sveiku protu, viską apskaičiuoti, įvertinti.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien daug kalbėsite telefonu, susirašinėsite internetu, tarsitės, derėsitės. Galite gauti žinią arba pakvietimą iš giminaičio, gerbėjo ar draugo. Nerimausite dėl artimų žmonių problemų, jų pasirinkimo dėl studijų, darbo ar kt.

Vėžys Diena bus malonesnė, jei nesiveršite į viešumą ir apsiribosite kontaktais su artimiausiais žmonėmis bei tik buities rūpesčiais. Galbūt jus pasieks atgarsiai apie moralinę ir kitokią atsakomybę. Gali užplūsti seni prisiminimai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Turėtų pagerėti nuotaika, savijauta. Tikėtinas pasimatymas su atkakliu gerbėju, interviu, arba dalyvausite konkurse, apsilankysite pramogų renginyje, gražiame gamtos kampelyje ar pan.

Mergelė Šiandien derėtų rimtai padirbėti, peržiūrėti ir galutinai sutvarkyti dokumentus, sutartis, antraip gali kilti problemų dėl uždelsimo. Stenkitės daugiau dėmesio skirti ir sveikatos profilaktikai, išvaizdai.

Svarstyklės Gali būti, kad gausite informacijos, susijusios su išvykusiu asmeniu ar kelione, studijomis. Nepersistenkite kitiems piršdami savo nuomonę ar asistuodami. Jei norite įtikinti savo argumentais, remkitės rimtais tyrimais, patikrintais faktais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Diena nenuvils, jei nereikės daryti toli siekiančių sprendimų, finansiškai įsipareigoti. Tačiau gali būti, kad teks kažką perdaryti, taisyti, dengti nepriemoką ar panašius nuostolius. Regis, pinigai slyste slys iš kišenės.

Šaulys Turėsite galimybę ištrūkti iš rutinos gniaužtų, pakeisti aplinką, pasidairyti toliau nuo namų. Arba tiesiog prilipsite prie interneto. Tikėtini įdomūs pokalbiai, renginiai, pažintys. Tik nepuoselėkite per didelių iliuzijų.

Ožiaragis Nepavyks išvengti aplinkinių dėmesio ar jų primetamų taisyklių, dienotvarkės. Nekurstykite nei savų, nei svetimų ambicijų. Nesielkite taip, tarsi savo dalyvavimu kažkam darytumėte malonę.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai pajusite pagyvėjimą, norą bendrauti, būti įvykių sūkuryje. Jūsų iniciatyva gali įvykti svarbus susitikimas, renginys. Nusimato daug informacijos, įsimintinų kontaktų ar pažinčių su užsieniečiais.

Žuvys Būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis neįprastai. Rūpinkitės sveikata, teisingai maitinkitės, pakankamai laiko skirkite poilsiui, šeimai.

 

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų