REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai rugpjūčio 12 d. rytą prie Marijampolės sulaikė krovininį vilkiką. Į Nyderlandus gėlių krovinio parsivežti važiavusioje automašinoje tarp tuščių dėžių buvo rasta ir 4 tūkst. pakelių cigarečių kontrabandos.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio rytą, apie 7 val. 30 min., Marijampolės apylinkėse, kelyje ties Pietarių kaimu, muitinės kriminalistai patikrinimui sustabdė krovininį vilkiką „Volvo“. Juo važiavę du Lietuvos piliečiai – K. P. ir P.S. sakėsi vykstą į Nyderlandus, paimti gėlių krovinio. Tačiau patikrinę automašinos puspriekabę, tarp tuščių dėžių, skirtų sukrauti gėles, pareigūnai rado ir dėžes, pilnas baltarusiškų cigarečių. Iš viso puspriekabėje buvo surasti 4380 pakeliai cigarečių „Pall Mall“ su baltarusiškomis banderolėmis. Nelegalių rūkalų vertė – 33 200 Lt.

REKLAMA

MKT Kauno skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis (pagal Baudžiamojo kodekso 199 – 2 str. 1 dalį).

Krovininis vilkikas ir cigaretės sulaikyti, abu vairuotojai po apklausos buvo paleisti, skyrus kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų