REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 12 d., Vilnius. Prie vienos pirmaujančių verslo teisės advokatų kontoros GLIMSTEDT prisijungia Deividas Soloveičik, MAQS Law Firm Vilniaus biuro vadovaujantysis partneris ir dar keturi jo praktikos grupėje dirbantys teisininkai. Ambicingai besiplečianti advokatų kontora GLIMSTEDT, atsižvelgdama į didėjančius verslo ir viešojo sektoriaus klientų poreikius gauti kompleksines ir integruotas paslaugas, šiuo susijungimu ketina sustiprinti savo kompetencijas viešųjų pirkimų, viešojo ir privataus sektoriaus partnerystės bei arbitražo praktikos srityse.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugiau nei 10 metų patirtį turinčio D. Soloveičik tapimas nauju partneriu sustiprins GLIMSTEDT bei sudarys naujas galimybes ne tik mūsų, bet ir mūsų klientų veiklos sinergijai. Būtent to reikalauja didėjantys klientų poreikiai dinamiškoje ir nuolat kintančioje aplinkoje. Bendradarbiavimas tarp viešojo ir privataus sektoriaus nuolat plečiasi, jam reikalingi inovatyvūs teisinės ir finansinės inžinerijos priemones apjungiantis sprendiniai, o taip pat lankstūs bei veiksmingi ginčų sprendimo instrumentai, kuriuos siūlo arbitražo teisė. Per pastaruosius metus sparčiai augome – tikslingai siekiame tapti lyderiais verslo, energetikos teisės, nekilnojamo turto bei sandorių srityse ir jau dabar esame vieni didžiausių šių paslaugų teikėjų Lietuvoje,“ – sakė GLIMSTEDT vadovaujantis partneris Linas Sesickas.

REKLAMA

Kartu su naujuoju partneriu D. Soloveičik prie GLIMSTEDT prisijungia keturi buvę MAQS biuro Vilniuje teisininkai: Karolis Smaliukas, Inga Klimašauskienė, Jolita Radzvilavičiūtė ir Karolina Keršytė.

„Prisijungimas prie GLIMSTEDT padės tiek esamiems, tiek būsimiems klientams teikti ne tik ypatingai aukštos kvalifikacijos reikalaujančias paslaugas, bet ir pasiūlyti daugiamačius sprendimus, kurių poreikis rinkoje sparčiai auga. GLIMSTEDT jau ir taip turi stiprią komandą, tačiau dabar neabejotinai galės pasiūlyti greitesnius, skirtingų kompetencijų reikalaujančius sprendimus ir dar didesnę paslaugų apimtį“ – sakė D. Soloveičik.

Deividas Soloveičik MAQS biure dirbo nuo 2009 metų, jis taip pat yra Vilniaus universiteto Teisės fakulteto docentas, Tarptautinio Arbitrų instituto narys, Filipinų Respublikos Garbės Generalinis konsulas Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų