REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Velomaratonas“ prie starto linijos suburia vis daugiau komandų. Likus trims dienoms iki nemokamos registracijos pabaigos, užsiregistravo rekordinis komandų skaičius – 450, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienais metais pastebime vis didesnį įmonių, organizacijų, įvairių iniciatyvų įsitraukimą. Jau dabar turime trečdalį daugiau užsiregistravusių komandų nei praėjusiais metais. Smagu, kad bendruomenės ir organizacijos išmoksta išnaudoti galimybes, kurdami kolektyvo komandinę dvasią“, – sakė „Velomaratono“ organizatorius Benediktas Vanagas.

REKLAMA

Šiemet „Velomaratono“ aktyviausiai bendruomenei Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės įsteigė „Aktyviausios komandos“ marškinėliais, kuriuos įteiks renginio dieną. Taip pat renginio dieną bus apdovanojamos trys didžiausios bei originaliausia startavusios komandos.

Idėjinio „Velomaratono“ autoriaus teigimu, penktajame „Velomaratone“ dalyvausiančios komandos pasižymi ne tik itin dideliu aktyvumu, bet ir originalumu. Komandos, norinčios suburti didžiausią narių skaičių, įvairiomis priemonėmis skatina įsitraukti dviratininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos banko komanda, kurią ves Lietuvos banko valdybos narys Marius Jurgilas, kviečia palaikyti ir važiuoti už naująją Lietuvos valiutą – eurą. Kiekvienas „Mink už eurą“ komandoje užsiregistravęs narys dovanų gaus specialiai šiai iniciatyvai pagamintus marškinėlius

Tuo tarpu „Velomaratono“ partnerė „Amway“ ir šiemet ragina visus važiuoti už „Nutrilite Team“ komandą. Tik šį kartą 5 eurai už kiekvieną užsiregistravusį narį bus skirti aktyvaus jaunimo laisvalaikio skatinimui – „Kablio parko“ veiklai paremti.

Nemokama registracija vyksta iki rugpjūčio 16 dienos. Šiuo metu užsiregistravusių dalyvių į „Velomaratoną“ yra 5000, tai trečdaliu daugiau nei praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu. Organizatoriai mano, kad „Velomaratone“ dalyvaus virš 10 000 dviratininkų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų