REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Estebanas Gutierrezas sužinojęs, kad į „Formulės-1“ kalendorių sugrįžta Meksikos lenktynės teigė, jog tai yra geriausia žinia jo karjeroje, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad lenktynės Meksikoje kitąmet sugrįžta po labai ilgos pertraukos. Paskutinį kartą čia „Grand Prix“ varžybos vyko 1992 m.

REKLAMA

23-ejų metų sportininkas iš Meksikos atviravo, kad tai tiesiog svajonės išsipildymas.

„Tai svajonės išsipildymas daugeliui iš mūsų. Meksikos GP bus man fantastiška patirtis – lenktyniauti tarp savo sirgalių. Meksika turi didžiulę F-1 istoriją, todėl tai yra jų genuose.“

„Esu lenktyniavęs Meksike dar 2008 m., kai turėjome „Formulės BMW“ pasaulio finalus ir tada jau buvo nuostabu. Tai buvo puiki įžanga. Dabar Meksikoje turėsime didžiausią įvykį, nes galėsime pasidalinti šiuo sportu su mūsų gerbėjais ir rėmėjais“, – teigė „Sauber“ komandai astovaujantis E. Gutierrezas.

REKLAMA
REKLAMA

Didelį susidomėjimą F-1 Meksikoje įrodo ir 2011 m. kito meksikiečio Sergio Perezo individualaus pasirodymo metu gimtajame sportininko Guadalajara mieste pažiūrėti susirinkusi apie 200 tūkst. žiūrovų minia.

„Autodromo Hermanos Rodriguez“ trasoje pirmą kartą F-1 lenktynės vyko dar 1963 m. Jos čia vyko septynerius metus paeiliui, o į F-1 sugrįžo dar šešeriems metams 1986 m. Meksikoje pergales yra šventę tokie sportininkai kaip Jimas Clarkas, Grahamas Hillas, Alainas Prostas bei Ayrtonas Senna.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų