REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsenybės liūdi dėl Holivudą sukrėtusios garsiojo komiko Robino Williamso netekties.

Garsenybės liūdi dėl Holivudą sukrėtusios garsiojo komiko Robino Williamso netekties.

REKLAMA

Savo užuojautą aktoriaus draugams ir artimiesiems pareiškė kino, muzikos, politikos pasaulio atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentas Barackas Obama: „Robinas Williamsas buvo pilotas, daktaras, džinas, auklė, prezidentas, profesorius, Piteris Penas ir daugybė kitų. Bet jis toks buvo vienintelis. Ji pasiekė mūsų gyvenimus būdamas ateiviu, ir jį baigdamas palietė kiekvieno žmogaus dvasią. Jis mus privertė juoktis. Jis mus vertė verkti. Savo talentą jis dalino tiems, kam jo labiausiai reikėjo“.

REKLAMA

Stevenas Spielbergas: „Robinas buvo smarki audra, komikas genijus. Mūsų juokas palaikė jo griausmą. Jis buvo draugas ir negaliu patikėti, kad jo nebėra“.

Steve’as Martinas: „Negalėčiau būti labiau sukrėstas dėl Robino Williamso netekties, bičiulio, nuostabaus talento, vaidybos partnerio, taurios sielos“.

Ellen DeGeneres: „Negaliu patikėti šiomis naujienomis. Jis davė tiek daug žmonėms. Mano širdis sudaužyta“. Jaredas Leto: „Ačiū, nuostabiai originalusis + drąsus artiste Robinai Williamsai. Tu išmokei mus stovėti ant krašto atbrailos be jokios baimės ir spindėti“.

REKLAMA
REKLAMA

Kevinas Spacey: „Robinas Williamsas privertė pasaulį juoktis ir galvoti. Aš tai prisiminsiu ir branginsiu. Nuostabus žmogus, aktorius ir draugas. Ilgėsiuosi jo“.

Lindsay Lohan: „Ponas Williamsas aplankė mane „Spąstai tėvams“ aikštelėje pirmąją filmavimo dieną. Niekuomet nepamiršiu jo gerumo. Kokia didžiulė netektis“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų