REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskola turi padėti spręsti problemas, o ne tapti dar vienu finansiniu sunkumu – toks smulkių kreditų bendrovės paskolostau.lt credo. Nuo 2008 metų stabiliai veiklą vykdančios įmonės prekės ženklą ir interneto puslapį valdo UAB „Finverta“, priklausanti Lietuvos smulkiųjų vartojimo kreditų asociacijai ir akcentuojanti finansinės įmonės atsakomybę suteikiant paskolą, būtinybę dirbti skaidriai, būti ne tik patikimu, bet ir atsakingu paskolos gavėjo partneriu.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame įsitikinę, kad atsakingumas kreditų bendrovei – būtinas bruožas. Visų pirma paties žmogaus labui atsakingai įvertiname jo galimybes grąžinti kreditą. Jei nutinka taip, kad reikia pratęsti paskolos grąžinimo terminą, kalbame su klientu ir bandome surasti abiems pusėms priimtiniausią sprendimą“, – teigia smulkius kreditus internetu teikiančios paskolostau.lt vadovė ir pabrėžia, kad norėdamas paimti paskolą vartotojas visada gali pasikonsultuoti su patyrusiais klientų aptarnavimo skyriaus darbuotojais, padėsiančiais pasirinkti priimtiniausią ir galimybes labiausiai atitinkantį paskolos dydį bei grąžinimo terminą.

REKLAMA

„Mums labai svarbu, kad žmonės būtų pajėgūs įgyvendinti prisiimtus įsipareigojimus. Visada primename, kad skolinimasis – paskutinis legalus finansinių problemų sprendimų būdas. Būtina įvertinti, ar juo bus galima pasinaudoti tinkamai. Mums ne vis vien, kad viena finansinė problema žmogų gali atvesti prie dar didesnės“, – sako paskolostau.lt vadovė.

Kredito įmonės paslaugų prireikia įvairių aplinkybių įtakotiems žmonėms: atostogų kelionė, mokamos vaiko studijos ar darbo netekimas – priežasčių imti kreditą gali būti daugybė, tačiau visiems aktualu paskolą gauti greitai ir nesudėtingai. Paskolostau.lt smulkius kreditus internetu suteikia nedelsiant – smulkieji, nuo 200 iki 5000 litų kreditai suteikiami greičiau nei per 15 minučių, po trumpos registracijos procedūros, patikrinus kliento mokumą. Griežtai laikomasi konfidencialumo, neviešinant kliento duomenų ir nesikišant į jo finansinius reikalus. Klientų patogumui paskolas grąžinti galima parduotuvėse Maxima, loterijos Perlas terminaluose, Lietuvos spaudos, Narvesen ir Pay post kioskuose.

REKLAMA
REKLAMA

Orientuodamasi į vartotojų poreikius, paskolostau.lt pradėjo teikti ir stambesnius – iki 200.000 litų kreditus su nekilnojamojo turto arba automobilio užstatu. Šios paskolos suteikia net ir nedideles pajamas gaunančiam žmogui galimybę pasiskolinti didesnę sumą pinigų. Įkeistu turtu paskolostau.lt klientas gali naudotis kaip ir anksčiau ir net, jei pardavimo suma padengia turimą kreditą, savarankiškai jį parduoti.

Kotanktinis asmuo: [email protected]; +370 656 79555+370 656 79555

Call

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų