REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daug nenorėkite, antraip pateksite į apgavysčių pinkles. Vakaro griežtai neplanuokite – galimi nuo jūsų nepriklausantys pokyčiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Išskirtinis laikas, tiesa, teks pasikliauti tik savo jėgomis – jei ir sulauksite pagalbos, tai paskutinę akimirką, kai to nebereikės. Kovokite už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate kuo nors tikri, jei dvejojate, ar eisite iki galo, geriau atsitraukti.

REKLAMA

Dvyniai

Neblogas metas sandoriams, finansinėms problemoms spręsti, reikalams, susijusiems su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu, tvarkyti. Galite sulaukti pelnytos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Nesivelkite į ginčus su vaikais, sutuoktiniu, giminaičiais, kaimynais.

Vėžys

Gerojo atsitiktinumo metas, kai reikia rizikuoti: drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo sėkmei. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais – šiandien rasti kompromisą tarp teisybės ir principų bus sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įkvėpimo metas, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Tai tinkamas laikas spręsti bendravimo problemas namuose, aiškintis susikaupusius nesklandumus – vėliau geriau to nedaryti.

Mergelė

Naudingas metas, jei esate ne vieni – sėkmė per partnerius, sutuoktinį ar draugus. Vakaras intriguojantis, jis praeis smagiai, jeigu nesivelsite į naujas pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas.

Svarstyklės

Geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos, pasirašyti darbo sutartį. Pasistenkite nesusivaidyti su sutuoktiniu (ne laikas laikytis principų), nepykti ant vaikų. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aplinkybės jums palankios. Jei paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės, galite drąsiai bet kur rizikuoti. Tai metas, geras keblioms juridinėms problemoms spręsti.

Šaulys

Verta spręsti finansinius klausimus – rasite išeitį iš įsisenėjusios situacijos. Venkite ginčų su draugais, mylimu žmogumi, vaikais. Galimos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius.

Ožiaragis

Likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams, užsimezgusioms pažintims.

REKLAMA

Vandenis

Venkite kategoriškų, vienareikšmiškų sprendimų, ypač karjeros srityje – dabar tas laikas, kai ne tik išlošiama, bet ir pralaimima. Jei yra reikalas pasikalbėti su vadovu, aptarti finansinius reikalus, neatidėkite to kitai savaitei. Jei esate susipykę su tėvais – nepraleiskite progos susitaikyti: nuoširdžiai pasikalbėkite, atsiprašykite.

Žuvys

Svarbi diena, kai pajuntate savo jėgą, kai laimite kovą. Šiandien tiks vadovautis įkvėpimu, pasiduoti pirmam impulsui. Beje, galite sulaukti netikėtų naujienų, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų