REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Honda CR-V“ visuotinį populiarumą dar kartą patvirtinotyrimo rezultatai, atskleidę, kad 2014 m. pirmąjį ketvirtį tai buvo labiausiai perkamas visureigis pasaulyje. Šie skaičiai, kuriuos paskelbė pasaulio automobilių rinkos konsultacinė bendrovė Focus2Move, rodo, kad pasauliniai CR-V pardavimai per šį ketvirtį išaugo iki 165 017 automobilių, lyginant su 161 837 automobilių, parduotų per tą patį laikotarpį 2013-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp 50 pasaulio perkamiausių automobilių šiame ketvirtyje, CR-V atsidūrė vienuoliktoje vietoje, užėmęs aukštesnes pozicijas nei tokie konkurentai kaip „Toyota RAV4“, „Volkswagen Tiguan“ ir „Nissan Qashqai“.

REKLAMA

Didele dalimi CR-V sėkmę pasaulinėje rinkoje galima priskirti pirminei, ir toliau įtvirtinamai automobilio idėjai – optimaliam sedano efektyvumo ir darbinių rodiklių bei SUV praktiškumo, visapusiškumo ir saugumo deriniui.

Pastaraisiais mėnesiais CR-V pardavimai Europoje dar labiau išaugo, rinkoje pristačius naująjį 1,6 i-DTEC modelį, kuriuo bandyta patenkinti regione vis didėjantį mažos CO2 emisijos dyzelinių variklių poreikį bei 2 varomųjų ratų SUV automobilių tendencijas. Dviejų varomųjų ratų modeliai šiuo metu sudaro daugiau nei ketvirtį visos Europos miesto visureigių (C-SUV) rinkos.

Surinkti Europoje, „Honda of the UK Manufacturing“ gamykloje Svindone, JK, CR-V 1,6 i-DTEC pasižymi puikiais darbo rodikliais (300 Nm sukimo momentas ir 120 AG), eksploatacija mažomis sąnaudomis (4,5 l/100 km) ir žema, tik 119 g/km siekiančia CO2 emisija. Dėl lengvo variklio ir dviejų varomųjų ratų sistemos derinio CR-V 1,6 i-DTEC sveria net 116 kg mažiau nei 2,2 i-DTEC modelis– tai padeda užtikrinti ne tik automobilio stabilumą, bet ir manevringą valdymą. Modelis išliko tokios pat išvaizdos, kuri buvo patvirtinta ketvirtos kartos CR-V, tačiau yra žymiai praktiškesnis, nes turi 1648 l bagažo erdvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų