REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, trečiadienį paskelbė toliau plėsianti savo pigių skrydžių ir maršrutų tinklą Lietuvoje, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2015 m. balandžio 22 d. aviakompanija iš Vilniaus tris kartus per savaitę skris į Frankfurto Hano oro uostą, į Belfastą ir Malmę – du kartus per savaitę.

REKLAMA

Taip pat, padažnės jau esamų maršrutų skrydžiai: nuo 2015 m. balandžio 22 dienos maršrutai iš Vilniaus į Dortmundą ir Stavangerį bus vykdomi 4 kartus per savaitę, o skrydžių į Donkasterio Šefildo oro uostą, Bergeną ir Sandefjordą skaičius išaugs iki 3 savaitinių skrydžių.

2015 m. naujų skrydžių plėtra Vilniuje leis pasiūlyti daugiau nei 1 mln. vietų „Wizz Air“ skrydžiuose: iš Lietuvos sostinės oro uosto kompanijos lėktuvai kils į 12 šalių – bus vykdoma net 19 skrydžio maršrutų.

„Su naujais maršrutais siekiame pritraukti dar daugiau turistų į Vilnių, taip pat dažnesni mūsų skrydžiai turės įtakos ir bendram turizmo, apgyvendinimo rinkos augimui. Mūsų vietinė lietuvių įgula visada maloniai laukia naujų ir jau nuolatiniais tapusių keleivių „Wizz Air“ orlaiviuose“, – sako Danielis de Carvalho‘as, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų