REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, prasidėjus neįprastai karštai vasarai, mero Artūro Zuoko iniciatyva per dvi savaites sostinės viešojo transporto stotelėse „Susisiekimo paslaugų“ Kontrolės skyriaus kontrolieriai išdalino 8,1 tūkstančius, „Savanorių centro“ savanoriai – 2,1 tūkstančius butelių vandens.

REKLAMA
REKLAMA

„Vienas vaikinas socialiniuose tinkluose rašė, kad kai kontrolieriai siūlė vandenį „Žalia giria“, o jis vis tiek primygtinai rodė Vilniečio kortelę ir prašė ją patikrinti, vietoj to – kontrolieriai nusišypsojo, padėkojo ir pasiūlė atsigaivinti. Džiugu, kad šia akcija pavyko ne tik padėti vilniečiams atsigaivinti, bet ir pakelti jų nuotaiką“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

REKLAMA

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė ragina ne tik asociacijos narius, bet visas sostinės viešojo maitinimo įstaigas prisidėti prie šios akcijos ir nemokamo vandens stikline pavaišinti visus užsukusius.

Pasak Veterinarijos tarnybos vadovo Jono Miliaus, vanduo Vilniuje – labai geros kokybės, todėl maitinimo įstaigų darbuotojai gali drąsiai siūlyti vandenį ištroškusiems.

Tai ne pirma akcija, kuria kontrolieriai nustebino vilniečius - žiemą šalčiausiu metu keleiviams dalinama karšta arbata. Skaičiuojama, kad žiemą arbata jau buvo pavaišinti daugiau nei 6000 vilniečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų