REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2014 m. rugpjūčio 6 d., trečiadienį, 10.00 val., Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Artūras Paulauskas lankysis Trakų rajono policijos komisariate, kur susitiks su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininku K. Lančinsku bei Trakų rajone dirbančiais pareigūnais.

REKLAMA
REKLAMA

"Formuodami politiką Komitetui pavestose srityse siekiame, kad gyventojai jaustųsi saugesni, kad juos pasiektų teisingumas. Šiame kontekste mums labai svarbus policijos pareigūnų darbas. Diskutuoti apie esamas problemas norime ne vien Seime, bet ir žmonių darbo vietose. Pasitardami ir tiesiogiai bendraudami ne vien su policijos vadovybe, bet ir su gatvėse dirbančiais pareigūnais bei vietos gyventojais sužinome daug mums naudingos informacijos, išgirstame apie teisės aktų taikymo problemas praktikoje, reikalingus pokyčius bei tai, kas mums ypatingai svarbu – pareigūnų ir gyventojų lūkesčius“, – sakė NSGK pirmininkas A. Paulauskas.

Komiteto vadovas pasidžiaugė, jog pasitikėjimas policija auga. Visgi susirūpinimą politikui kelia faktas, kad pasitikėjimas policija išlieka ganėtinai žemas tarp tų žmonių, kurie tampa nusikaltimų aukomis. „Matome, kad policija nukentėjusių žmonių akimis vis dar atrodo nepakankamai pajėgi juos apginti, ne visada sugebanti apsaugoti ir jiems padėti. Todėl turime ieškoti būdų, kaip sukurti palankesnes darbo sąlygas pareigūnams ir visi kartu siekti efektyvesnių policijos veiklos rezultatų“, – pabrėžė Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas A. Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų