REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tai gera diena susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių tvirtumas. Beje, galimos laimingos romantiškos pažintys.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasyvi diena: nevarginkite savęs sudėtingais ir nemaloniais darbais. Jums reikia gerai atsipalaiduoti, pailsėti – rytoj bus itin intensyvus metas. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

REKLAMA

Dvyniai Jūs kupini jėgų – vadovybė daug tikisi iš jūsų. Bet raskite laiko ir savo porai: nenuvilkite šią meilės dieną. Jei reikia dėl šeimos ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite.

Vėžys Kai kas jums nežinant savaime išsispręs jūsų naudai. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins.

Liūtas Puiki diena susitikimams, pažintims užmegzti, viešnagėms ir kelionėms. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – bus nelengva juos įvykdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, o dalykinių reikalų tvarkymą atidėti kitai dienai. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais juos nuramins. Diena gera pažintims, meilės pasimatymams.

Svarstyklės Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis emocingiems asmenims: pamirškite logikos dėsnius, jie šiandien neveiks. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo klaidų su vaikais, sutuoktiniu.

Skorpionas Siekite labiau pagelbėti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas. Tai geras laikas tikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien bus svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, taip pat sutvirtinti gerus santykius, kad ilgą laiką turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti. Tai puiki diena taikytis sutuoktiniams ir labiau atskleisti savo jausmus.

Ožiaragis Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, ką turite. Beje, šiandien galimas ir netikėtas meilės nuotykis svečiuose, pobūvyje, kelyje.

Vandenis Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais nulemti jūsų karjerą. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo. Palanku namie priimti garbingus svečius.

Žuvys Būkite lankstesni ir kantresni. Išklausykite patarimų, pasiūlymų – gali kilti gerų sumanymų, kaip įgyvendinti savo svajones. Būkite švelnesni tiems, kurie jus myli.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų