REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio federacija ketvirtadienį pristatė tradiciniu tapsiantį tarptautinį turnyrą ir naują LKF rėmėją – tarptautinę telekomunikacijų bendrovę „Huawei“.

Lietuvos krepšinio federacija ketvirtadienį pristatė tradiciniu tapsiantį tarptautinį turnyrą ir naują LKF rėmėją – tarptautinę telekomunikacijų bendrovę „Huawei“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau daug metų į Lietuvą atvyksta įvairių šalių rinktinės. Lietuvos krepšinio federacijai kilo mintis suteikti toms paprastai kontrolinėms rungtynėms daugiau sporto dvasios ir motyvacijos kovoti. Todėl šįmet pirmąsyk rengiame turnyrą, kuris taps tradiciniu, galbūt panašiu į jau keliasdešimt metų gyvuojančią Akropolio taurę Graikijoje. Labai džiaugiamės, kad šį turnyrą globoti drauge su mumis sutiko tarptautinė telekomunikacijų lyderė, bendrovė „Huawei“, - sakė LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

REKLAMA

LKF ir „Huawei“ partnerystė apima ne tik tarptautinį turnyrą ir paramą Lietuvos vyrų rinktinei. Didelė dalis piniginės paramos bus skiriama socialiniams LKF projektams ir Lietuvos moksleivių krepšinio lygai.

„Kiekvienoje šalyje partnerystei ieškome geriausių, tad Lietuvoje priimti sprendimą buvo labai paprasta. Vertiname bendravimo, gerų emocijų, vaizdo ir garso reikšmę – visa tai atspindi krepšinis ir Lietuvos krepšinio fanai. Tikime, kad Lietuvos krepšininkai suteiks puikių emocijų, o mes padėsime jas įamžinti“, – sakė Zhang Xibo, „Huawei“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

REKLAMA
REKLAMA

Tarptautinis turnyras, pavadintas „Huawei Cup 2014“ vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje rugpjūčio 16-18 dienomis. Drauge su Lietuvos nacionaline vyrų krepšinio rinktine dėl pagrindinės taurės ir kitų prizų kovos dar trys ateinančio pasaulio čempionato dalyvės: Graikijos, Naujosios Zelandijos ir Slovėnijos rinktinės.

Lietuvos vyrų rinktinė paskutinėmis rungtynėmis su Slovėnijos rinktine baigs pasirengimą Pasaulio taurei ciklą Lietuvoje. Tai bus ir oficialus atsisveikinimas su Lietuvos krepšinio aistruoliais, kurie nevyks į Ispaniją stebėti pasaulio čempionato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiame turnyre Lietuvos ekipa turėtų žaisti jau stipriausios sudėties, prie jos jau prisijungs ir Jonas Valančiūnas.

Bilietus į turnyrą platina „Tiketa“. Bilietas galioja abiem tos dienos rungtynėms.

„Huawei Cup 2014“ tvarkaraštis

Rugpjūčio 16 d.

16.15 val. Slovėnija - Naujoji Zelandija

19.00 val. Lietuva - Graikija

Rugpjūčio 17 d.

16.15 val. Slovėnija - Graikija

19.00 val. Lietuva - Naujoji Zelandija

Rugpjūčio 18 d.

17.15 val. Graikija - Naujoji Zelandija

20.00 val. Lietuva - Slovėnija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų