REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol 31-oje „Statoil“ degalinėje pradėjo veikti interaktyvieji ekranai. Degalinių klientai gaus vienodą, operatyviai iš vieno centro atnaujinamą informaciją – ekranuose jie matys naujausius pranešimus apie nuolaidas, geriausių pirkinių pasiūlymus, girdės nuolat transliuojamą „Statoil“ interneto radijo muziką. Šios galimybės atsirado įdiegus pirmą tokio pobūdžio ir masto IT sprendimą degalinių sektoriuje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulyje populiarėjančius interaktyviuosius ekranus įdiegė didžiausia šalyje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja bendrovė TEO kartu su partneriu – pirmaujančia vaizdo ir garso sprendimų teikėja BMK.

REKLAMA

„Nuolat siekiame būti inovatyvūs ir geriau komunikuoti su klientais, pranešdami jiems apie savo produktus ar paslaugas. Ieškojome partnerių, kurie galėtų įgyvendinti skaitmeninės komunikacijos sprendimus mūsų degalinėse – jais tapo TEO ir BMK. Įgyvendinus šį projektą atsivėrė daug naujų galimybių. Pavyzdžiui, dabar galime visose degalinėse transliuoti mūsų atrinktą muziką. Grojaraštis bus sudarytas taip, kad atitiktų mūsų klientų gyvenimo ritmą: rytais gros greitesnė, vakarais – ramesnė muzika“, – pasakoja „Statoil Fuel & Retail Lietuva“ marketingo ir komunikacijos vadovas Povilas Vinžanovas.

REKLAMA
REKLAMA

Projektą vykdę specialistai teigia, kad ši „Statoil“ įgyvendinta naujovė leis sutaupyti laiko ir pinigų platinant vaizdo ir garso reklamą ar kitą skaitmeninį turinį, operatyviau reaguoti į rinkos ar vidinius pokyčius, kurti pridėtinę vertę klientams. Ekranus valdyti bus paprasčiau, greičiau.

„Plėtodami IT naujoves siekiame kurti vertę mūsų verslo klientams. „Statoil“ įdiegtas sprendimas padeda taupyti resursus, o tuo pačiu leidžia išsiskirti iš konkurentų, formuoti vieningą įvaizdį visoje Lietuvoje. Kartu su partneriais radome sprendimą, kaip suvaldyti didelius duomenų srautus ir užtikrinti aukščiausią kokybę centralizuotai valdant ir transliuojant informaciją visą parą, į visoje Lietuvoje veikiančias degalines“, – teigia TEO Verslo klientų padalinio vadovas Aleksandras Samuchovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

31-oje „Statoil“ degalinėje įdiegta interaktyviųjų ekranų technologija „Digital Signage“, sumontuota inovatyvi, pasaulyje pirmaujančio gamintojo vaizdo ir garso įranga bei tinklas, sukurtas ir įdiegtas „Statoil“ interneto radijas. Sistema išsiskiria ir tuo, kad gali be pertrūkio veikti visą parą.

„Šis sprendimas „Statoil“ specialistams leidžia ne tik iš centrinio biuro, bet ir per mobiliuosius prietaisus valdyti reklamines ir informacines žinutes degalinėse, sudaryti grojaraščius, nustatyti turinio rodymo taisykles. Sistemą naudoti ir prižiūrėti ypač paprasta“, – teigia BMK projektų vadovas Vilius Jurgelevičius.

REKLAMA

V. Jurgelevičiaus teigimu, sistema išsiskiria ir tuo, kad turi daugybę turinio kūrimo ir viešinimo funkcijų. Jos naudotojas turi galimybę realiu laiku stebėti ekranuose atvaizduojamą informaciją, gauti ataskaitas išorinės reklamos užsakovams, o sugedus – efektyviai pašalinti trukdžius.

Ateityje sistemą planuojama įdiegti visame „Statoil“ tinkle Lietuvoje.

Apie TEO LT, AB

TEO teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria klientų poreikiams ir paslaugų kokybei. Pirmaujanti Lietuvoje telekomunikacijų bendrovė nuolat diegia pažangiausias technologijas ir siekia, kad TEO paslaugomis naudotis būtų lengva ir patogu. Daugiau nei 88 proc. TEO akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. TEO akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

REKLAMA

Apie BMK (UAB „Biznio mašinų kompanija“)

BMK diegia sprendimus, kurie užtikrina, kad tikslinga informacija pasiektų žinutės gavėją reikiamu laiku, tinkamo turinio ir formos, saugiai ir taupiai. Spausdinamų dokumentų srauto valdymo, vizualinės informacijos pateikimo priemonių, mokymo procesų švietimo sistemoje technologijos kinta ypač gretai, o BMK siekia visada būti priekyje. BMK priklauso didžiausiai Šiaurės Europoje ir Baltijos šalyse IT infrastruktūros sprendimų bendrovei „Atea“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų