REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveikatos apsaugos ministrė stabdys savo pirmtako įsakymus

Žinių radijas

Kai kurie buvusio sveikatos apsaugos ministro Vytenio Povilo Andriukaičio pasirašyti įsakymai bus stabdomi. Tai „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ pareiškė naujoji ministrė Rimantė Šalaševičiūtė:

REKLAMA
REKLAMA

„Yra klausimų, kuriuos dar peržiūrėsime. Liepos viduryje buvo priimta labai daug įsakymų, kuriais patvirtintos atskiros tvarkos. Ir viceministrai pripažino, kad nebuvo laiko diskutuoti su visomis suinteresuotomis institucijomis, su pacientais. Todėl buvo sutarta, kad dar šią savaitę viceministrai pateiks siūlymus, kurių įsakymų vykdymo terminą atidėsime, stabdysime“.

REKLAMA

Pasak ministrės, pirmiausia ketinama stabdyti įsakymą dėl neurochirurgijos klasterio taikymo.

„Bet šituo įsakymu numatytos tvarkos mes neatsisakome. Ji bus tokia, kokia numatyta. Tik galbūt reikėtų nustatyti pereinamąjį laikotarpį. Kiti įsakymai laukia savo eilės, nes jų priimta buvo labai daug – trys stori teisės aktų aplankai aplankai. Tikslas yra peržiūrėti visus“,– sakė R. Šalaševičiūtė.

Ministrė teigė visiškai pritarianti savo pirmtako numatytai privalomo vaikų skiepijimo tvarkai ir nežada jos keisti, taip pat pritaria pradėtam ligoninių tinklo optimizavimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų