REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien būsite nusiteikę žaismingai ir romantiškai. Stengsitės suprasti meilės partnerio troškimus. Tikriausiai visokiais būdais mėginsite pakreipti asmeninius santykius į geresnę pusę. Tai puiku, tik nepersistenkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tinkama diena nueiti į kirpyklą, grožio ar madų saloną, tvarkyti ir puošti namų aplinką. Turbūt kils noras neatpažįstamai pasikeisti, pakoreguoti savo stilių ir tuo nustebinti jums svarbius žmones. Tai gali pavykti.

REKLAMA

Dvyniai Turėsite progą pagerinti arba dar labiau sukomplikuoti santykius su svarbiu jums žmogumi. Atminkite, kad artimi žmonės turi ne tik pareigas, bet ir teises. Taigi jie gali rinktis, kaip turiningiau praleisti laisvalaikį.

Vėžys Galimi ginčai dėl skolų, išlaidų, daiktų vertės. Protingai, atsakingai tvarkykite savus ir bendrus pinigus. Vakaras žada romantiškus susitikimus, jaudinamus potyrius.

Liūtas Galvosite apie teisinius, etinius dalykus, moralumą, sąžinę. Galbūt teks bendrauti su įdomiu žmogumi arba sulauksite naujienų iš toli. Tikėtina, kad vakare užplūs nenumaldomas žemiškų malonumų troškulys.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nenuobodžiausite, bus daug darbo ir dalykinių pokalbių, tačiau kai kurie kontaktai vargins, pasigesite nuoširdumo. Vakaras gali pateikti staigmenų, susijusių su meile, pramogomis, kitomis pagundomis.

Svarstyklės Šiandien jus ims traukti kai kurie pamiršti užsiėmimai, pomėgiai, kolektyvinės pramogos. Tikėtina šauni kompanija, įdomi pažintis, žavus flirtas. Tačiau galite pakenkti savo įvaizdžiui, jei prarasite saiką, lengvabūdiškai elgsitės.

Skorpionas Nors diena bus gana rami, harmoninga, tačiau jausitės tarsi neišsiblaivę iš miegų. Trūks energijos arba realybės jausmo. Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti ir pralinksminti. Venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien būsite jautrūs, emocionalūs. Turbūt užlies meilės prisiminimai ar troškimai. Noriai tvarkysite kasdienius reikalus, bendrausite su šeima. Vis dėlto gali paaiškėti, kad kažkokį savo planą galėsite įvykdyti tik iš dalies.

Ožiaragis Būsite atsidavę žmonėms, kuriuos mylite, ir to paties reikalausite iš jų. Tai gali kelti įtampą. Jausite didelę pareigą artimiesiems. Galbūt tvarkysite turtinius, komercinius reikalus, visaip išlaidausite.

Vandenis Trokšite jaudinamų įspūdžių, bendravimo. Būsite kūrybingi, artistiški, seksualūs. Galima slapta meilės avantiūra. Galbūt atsinaujins kontaktai su pamirštais žmonėmis. Turėtų viskas sektis puikiai, tik galbūt išleisite per daug pinigų.

Žuvys Diena bus nebloga, jei galėsite pataikauti savo norams. Iš kantrybės ves moterų priekaištai, reikalavimai kažko atsisakyti, apriboti savo poreikius. Vakaras gali būti romantiškas ar šiaip smagus.  

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų