REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Prie „Danske Bank Vilniaus maratono“ partnerių prisijungė telekomunikacijų bendrovė TEO. Jos vardu pavadinti moksleivių ir pusės maratono bėgimai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Danske Bank Vilniaus maratono“ rėmėjas didžiausios Lietuvoje bėgimo šventės dalyviams dovanos „TEO WiFi” internetą metams. Galimybę nemokamai naudotis belaidžiu internetu mieste „TEO Wi-Fi“ gaus 10 000 „Danske Bank Vilniaus maratono“ dalyvių. Bendrovė taip pat įsteigė prizus ir greičiausiems TEO bėgimų dalyviams: planšetiniais kompiuteriais bus apdovanoti trys moksleivių bėgimo nugalėtojai ir greičiausiai finišą pasiekęs dalyvis pusės maratono bėgime, bėgsiantis TEO komandoje. TEO dovanos vertė viršija milijoną litų.

REKLAMA

„Kasmet vis didesnė TEO darbuotojų komanda dalyvauja maratone. Ši judėjimo, aktyvumo, sveikatingumo šventė jau tapo TEO kultūros dalimi, todėl norime šią idėją skleisti plačiau, į TEO komandą įtraukti ir mūsų klientų šeimas. Tokios šventės aktyvina ir buria bendruomenę, o taip pat pagyvina ir miesto gyvenimą, kaip ir „TEO Wi-Fi“ mieste“, - teigia TEO generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.

„Danske Bank Vilniaus maratonas“ vyks rugsėjo 14 dieną. Maratono organizatoriai tikisi, kad vienuoliktą kartą vyksianti bėgimo šventė bus gausiausia, o jos metu bus pagerintas nuo 2007 metų gyvuojantis trasos rekordas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų