REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iškilus grėsmei, kad naftos perdirbimo gamykla Mažeikiuose bus uždaryta, Vyriausybė privalo nedelsiant imtis ryžtingų veiksmų, – sako Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Deja, ši Vyriausybė kol kas tikrai neišnaudojo savo priemonių arsenalo, kad nuostolius skaičiuojanti gamykla atsistotų ant kojų. Dabar yra pats laikas pabusti ir imtis ryžtingų veiksmų, nes šiuo atveju ant kortos pastatyta per daug – tai ir šimtai darbo vietų, ir milijonai mokesčių pavidalu į šalies biudžetą. Net ir laikinas naftos perdirbimo gamyklos uždarymas tiesiogiai ir itin skaudžiai atsilieptų tiek Mažeikių regionui, tiek visai Lietuvai“ , – sakė Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas E. Masiulis.

REKLAMA

Liberalo teigimu, premjeras A. Butkevičius iki šiol nepateikė konkrečių atsakymų, kaip pasiekti palankaus rezultato ir bendrų sąlyčio taškų „Orlen Lietuva“ ir „Lietuvos geležinkelių“ derybose, taip pat – derybose dėl produktotiekio į Klaipėdą.

„Ši Vyriausybė pagaliau turėtų spręsti ne R. Cytackos, o „Orlen Lietuva“ problemas. Vyriausybės neįgalumas Lietuvai gali per brangiai kainuoti. Todėl mūsų šalies premjeras ir ūkio ministras privalo kuo greičiau susitikti su atsakingais Lenkijos pareigūnais ir rasti abiem pusėms palankius sprendimus“, – sako E. Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų