REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi pirmąjį mobilųjį žaidimą, pritaikytą telefono dėklui „QuickCircle“.

REKLAMA
REKLAMA

Telefonui G3 skirtas dėklas leidžia patikrinti laiką, gautas SMS ar telefono skambučius, peržiūrėti nuotraukas, grojaraštį, diegti programų atnaujinimus ir nustatymus neatidarant ekraną saugančio dangtelio. Dabar apvaliajame ekrane bus galima žaisti ir žaidimą „Puppy Pop“, teigia LG atstovai. .

REKLAMA

„Puppy Pop“ yra trijų rungčių dėlionė, specialiai pritaikyta žaisti G3 telefone neatidarius „QuickCircle“ dėklo, t.y. visas žaidimas matomas per apvalų ekraną. Žaidėjai turi rinkti taškus piešdami linijas per tris ar daugiau identiškų šuniukų ir pašalinti jų kiek įmanoma daugiau per rungčiai skirtą laiką. Beje, žaidimo rezultatais galima dalintis socialiniuose tinkluose su kitais žaidžiančiais draugais.

Skelbiama, kad linksmas ir unikalus žaidimas yra dalis LG strategijos, siekiant plėsti mobiliajam telefonui skirtą turinį ir funkcionalumą. „Puppy Pop“ yra sukurtas remiantis „QCircle“ programinės įrangos kūrimo rinkiniu, kuris laisvai prieinamas visiems naujų programėlių ir žaidimų kūrėjams.

Žaidimą „Puppy Pop“ jau nuo šiandien galima nemokami parsisiųsti iš „Google Play Store“  ar „LG Smart World“  parduotuvių internete, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų