REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltic Aviation Academy šiandien iškilmingai atsisveikins su dar viena komercinės aviacijos studijas pabaigusių absolventų grupe. Kauno Dariaus ir Girėno aerodrome bus įteiktos licencijos šešiems jauniesiems pilotams. Tokią svarbią dieną, absolventų pasveikinti susirinks giminaičiai, draugai, instruktoriai ir didelė dalis mokyklos kolektyvo. Licencijų įteikimo ceremonija presides 16:00, kurios metu absolventus sveikins Produktų vystymo skyriaus vadovė Agata Pradedovič, vyriausiasis teorijos instruktorius Robertas Švabauskas. Kalbas sakys ir patys studentai. Po ceremonijos absolventai bus kviečiami įsiamžinti vienmotorių lėktuvų fone, o artimieji turės galimybę pakilti į dangų lėktuvu Cessna 172 pažintiniam skrydžiui virš Kauno.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes labai džiaugiamės prisidėję prie šių jaunų žmonių svajonės išsipildymo. Tuo pačiu esame tikri, kad į augančią aviacijos rinką išleidžiamas būrys itin profesionalių pilotų, turinčių ne tik puikius techninius įgūdžius, bet ir psichologinį pasirengimą,“ – dalinosi entuziazmu Produktų vystymo skyriaus vadovė A.Pradedovič.

Prieš dvejus metus studijas Baltic Aviation Academy pradėjo 10 būsimųjų pilotų. Dauguma jų pasirinko itin intensyvią avialinijų pilotų programą (ATPL), leidžiančią įgyti profesionalaus piloto kvalifikaciją per trumpiausią laiką. Šiandien studijas pabaigė šeši jaunieji pilotai, iš kurių keturi yra pasirinkę būtent ATPL programą, o du – komercinės aviacijos piloto programą. Likusieji studentai studijas planuoja baigti rugsėjo mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų