REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Nepalankus laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti biudžetą: jis nebus realus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Netinkamas laikas avantiūroms, net jei jums atrodo, kad viską numatėte ir pasirengėte netikėtumams. Nesiaiškinkite meilės santykių.

REKLAMA

Dvyniai Jei jūsų darbas susijęs su pinigais ar informacija, ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs bendraudami su kolegomis, klientais, venkite ginčų su partneriais.

Vėžys Kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Labiausiai padės mokėjimas bendrauti, atjausti kitą ir padėti.

Liūtas Greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis. Labai neišgyvenkite dėl galimų nesklandumų šeimoje – jie laikini.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės per užsieniečius.

Svarstyklės Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs. Galima painiava, susijusi su jūsų vadovo nurodymais ar pažadais – viskas dar gali pasikeisti, nepasitvirtinti. Finansų srityje irgi nesitikėkite naudos.

Skorpionas Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais. Nebūkite patiklūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galite būti priversti apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos ir garantijų. Bet jei turite gerą intuiciją, neapsiriksite. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir rizikingo elgesio pramogaudami.

Ožiaragis Viskas bus gerai, jei nepersistengsite – noras padaryti geriau ar daugiau šiandien komplikuos situaciją. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, santuoka.

Vandenis Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – gali paaiškėti, kad pagelbės tik skyrybos.

Žuvys Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti ir net atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų