REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Malaizijos gynybos ministras Hishammuddinas Husseinas (Hišamudinas Huseinas) šeštadienį pranešė, kad jo ir premjero Najibo Razako (Nadžibo Razako) bendra giminaitė žuvo ketvirtadienį per oro bendrovės „Malaysia Airlines“ keleivinio lėktuvo katastrofą Ukrainos rytuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano senelė buvo tame lėktuve. Manau, mes visi priblokšti, tačiau ką galiu padaryti? Pyktis nieko neatitaisys“, – sakė Hishammuddinas Husseinas, kuris yra Najibo Razako antros eilės pusbrolis.

REKLAMA

Per Malaizijos lainerio katastrofą žuvusi 83 metų Siti Amirah (Siti Amira) buvo Hishammuddino Husseino ir Najibo Razako netikra senelė. Ši ir Indonezijos kilusi moteris buvo ištekėjusi už abiejų vyriausybės narių senelio, kuris mirė 1990 metais.

Siti Amirah planavo skristi iš Amsterdamo į Jogjakartos miestą Indonezijoje per Kvala Lumpūra.

Apie Siti Amirah žūtį penktadienį pranešė Malaizijos dienraštis „Star“.

Oro bendrovės „Malaysia Airlines“ reisu MH17 iš Amsterdamo į Kvala Lumpūrą skridęs lėktuvas „Boeing 777“ sudužo Ukrainos rytuose, prorusiškų separatistų kontroliuojamoje teritorijoje, visi 298 jame buvę žmonės žuvo. Kaip įtariama, laineris buvo numuštas raketa „žemė–oras“.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų