REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidurio Kinijoje šeštadienį autocisternai, gabenusiai degųjį skystį, įsirėžus į autobusą, žuvo mažiausiai 38 žmonės, pranešė valstybinė žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Per šį susidūrimą apie 3 val. vietos laiku Hunano provincijoje kilus gaisrui ir netrukus įvykus sprogimui buvo apgadintos penkios transporto priemonės, nurodė naujienų agentūra „Xinhua“, kuri pridūrė, kad policijos duomenimis, dar penki žmonės sužeisti.

REKLAMA

Gaisras buvo visiškai užgesintas apie 8 valandą.

Kai įvyko nelaimė, tolimojo susisiekimo autobusas, galintis vežti 53 žmones, važiavo tarp Fudzijano provincijos rytinėje pakrantėje ir Gvidžou provincijos pietvakariuose.

Į įvykio vietą važiuoja Darbo saugumo ir transporto ministerijos pareigūnai ir policininkai tirti nelaimės aplinkybių, pranešė „Xinhua“.

Kinijoje, sparčiai plečiant kelių tinklą ir daugėjant vairuotojų, mirtinos eismo nelaimės yra rimta problema.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak ministerijos, vis dėlto, mirčių per eismo įvykius skaičius mažėja: 2003 metais tokių žuvusiųjų buvo 104 tūkstančiai, 2012 metais – 60 tūkstančių; t.y. sumažėjo nuo 300 žūčių per parą iki mažiau kaip 200.

Tuo tarpu vienos kinų ir amerikiečių tyrėjų grupės paskelbtame pranešime tvirtinama, kad mirtinų eismo įvykių šalyje yra dvigubai daugiau negu skelbia policija.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų