REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Gali pasirodyti, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi, bet jėga skubinti įvykių nederėtų. Vis dėlto diena palanki, tad mokėkite laukti – aplinkybės tikrai pasisuks jūsų naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena šauni, reikalui esant galite rizikuoti – pasiseks. Būkite atidesni šeimos narių, sutuoktinio nuomonei ir jausmams. Palankūs meilės pasimatymai.

REKLAMA

Dvyniai

Visur siekite aiškumo, neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Daugiau bendraukite, tarkitės.

Vėžys

Nepraleiskite geros progos pasikalbėti su svarbiais žmonėmis – jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Galite sužinoti ir kompromituojančių dalykų apie savo partnerius, tačiau kol nepatikrinsite, netikėkite.

Liūtas

Nieko rimta nespręskite, nesiimkite. Rytą savaime gali išsispręsti painus klausimas. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, net užuominoms.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Sėkminga diena, bet labai neįsibėgėkite: jei padarysite klaidą, ją atitaisyti bus sunku. Galimi rūpesčiai dėl populiarumo visuomenėje, avantiūrų veikloje.

Svarstyklės

Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis – kai kas gali pasikeisti į gera.

Skorpionas

Imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, gerų ryšių. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Svarbiems susitikimams tinkamesnis rytas.

Šaulys

Geras laikas konfidencialiems reikalams tvarkyti. Tinka ieškoti slaptų rėmėjų, pagalbininkų.

Ožiaragis

Dabar rizikuoti nereikia – mažiau tikėkite gražiais žodžiais ir pažadais. Ko gero, šiandien ne viskas patiks, tačiau nesiduokite užvaldomi ambicijų, nesiaiškinkite santykių.

Vandenis

Diena tinkama tvarkyti verslo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, taip pat rėmėjų.

Žuvys

Šios dienos naujienos ir susitikimai bus naudingi, padės išvengti galimų nemalonumų kitos savaitės pradžioje, todėl būkite atidūs draugo įspėjimams ir patarimams.

Šaltinis www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų