REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijas, LRT.lt

Artėjantis savaitgalis bus toks pat šiltas, kaip ir praėjusios dienos, tačiau sulauksime trumpalaikio lietaus. Sekmadienį – net ir liūčių. Geriausi orai prognozuojami pajūryje – ten lietus ateis vėliausiai ir jo bus mažiausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip LRT radijui sakė sinoptikė Judita Liukaitytė, penktadienį Lietuvos orus toliau lems aukšto slėgio sritis: „Todėl prognozuojami nepastoviai debesuoti orai, dangumi plauks tik pavieniai debesys, iš kurių didesnio lietaus nelaukiama. Pūs nestiprus vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Oras sušils iki 21–26 laipsnių“.

REKLAMA

Savaitgalis prognozuojamas šiltas, tačiau jau pasitaikys ir lietaus. „Ateinančią naktį lietaus nenumatoma, temperatūra – apie 11–16 laipsnių. Tuo metu šeštadienio dieną pradės daugėti debesų ir prie šiaurės rytinių rajonų priartėjęs atmosferos frontas į juos atneš trumpus lietus. Temperatūra šeštadienį bus apie 22–27 laipsnius šilumos“, – kalbėjo J. Liukaitytė.

Sekmadienio naktį vietomis, o dieną jau daugelyje rajonų prognozuojamos trumpos liūtys. Tačiau, anot sinoptikės, tai tikrai nereiškia, kad visas sekmadienis bus lietingas: „Tik kartkartėmis trumpai su perkūnija palis.

Bus tikrai šilta. Naktį – apie 12–17 laipsnių, dieną – 21–26 laipsniai“.

Patys geriausi orai, J. Liukaitytės teigimu, šį savaitgalį, lyginant su kitomis Lietuvos vietomis, bus pajūryje: „Ten lietus ateis vėliausiai ir jo bus mažiausiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų