REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antroji 1000 km lenktynių diena, liepos 17-oji, prasidėjo iškilmingu dalyvių paradu. Vytauto gatvėje buvo pristatytos komandos, o į išrikiuotus lenktynininkų automobilius iš arti galėjo pažiūrėti Palangos gyventojai bei kurorto svečiai. Po renginio atidarymo bei traukos lenktynių miesto centre, sportininkai važiavo į pirmąsias treniruotes naujojoje lenktynių trasoje.

REKLAMA
REKLAMA

Iš vakaro oficialiame dalyvių susitikime nemažai sportininkų, tarp jų ir „General Financing – STIHL“ komandos lenktynininkams, kilo klausimų, ar pavyks saugiai įveikti naujai suformuotą 1000 km lenktynių trasą.

REKLAMA

Po pirmosios treniruotės visi „General Financing – STIHL“ komandos sportininkai teigė, kad nors trasa ir slidi, tačiau jos konfigūracija palengvėjo bei tapo saugesnė.

„Pirmosios treniruotės tikslas buvo susipažinti kolektyvui su trasa, pravažiuoti savo privalomus ratus. Iš principo, ji – pakankamai slidi. Jau dabar matome, kad laikas bus tikrai greitesnis. Trasos pakitimai, kurie yra padaryti šiems metams, daro ją greitesnę. Per treniruotę mūsų komanda pasiekė vienos minutės ir šešiolikos sekundžių rezultatą. Tai jau yra trasos rekordas. Bet tik dėlto, kad jos konfigūracija yra kita. Tačiau tikimės, kad laikas tik gerės“, – po pirmosios treniruotės kalbėjo lenktynininkas Benediktas Vanagas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis treniruotę pradėjo olandas Sebastiaan Bleekemolen. Jis ir pademonstravo geriausią „General Financing – STIHL“ komandos vieno trasos rato įveikimo laiką – 1 min ir 16 sek. Jo nuomone, lenktynių trasa pasirodė greita, tačiau labai nekibi. Tuo tarpu kito „General Financing – STIHL“ komandos piloto Nemuno Dagilio nuomone, ši tapo ne tik greitesnė, bet ir saugesnė.

Rytoj 1000 km lenktynių dalyvių pirmosios treniruotės prasidės 10:00 val. ryto. Oficialus penkioliktųjų 1000 km lenktynių startas bus duotas liepos 19-ą dieną 12:15 val.

Oficialus lenktynių puslapis www.racing.lt. Daugiau informaciją apie „General Financing – STIHL“ komandą galima rasti tinklapyje www.benediktasvanagas.lt bei socialiniame „Facebook“ puslapio lenktynininko „Benediktas Vanagas“ profilyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų