REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius Sveikatos apsaugos ministerijos kolektyvui pristatė naująją sveikatos apsaugos ministrę Rimantę Šalaševičiūtę. Ministerijos darbuotojų susitikime su naująja sveikatos apsaugos sistemos vadove premjeras akcentavo veiklos tęstinumo svarbą įgyvendinant strateginius Vyriausybės programos tikslus sveikatos apsaugos srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Padėkojęs buvusiam ministrui V. P. Andriukaičiui už tai, kad jis išdrįso imtis radikalios sveikatos sistemos reformos, premjeras A. Butkevičius pabrėžė, kad šiai sudėtingai sričiai ji būtina. Vyriausybės vadovo teigimu, ministrė R. Šalaševičiūtė yra principinga, reikli, visada priimdama sprendimus pasverianti už ir prieš.

REKLAMA

„Linkiu Jums sėkmės tęsiant V. P. Andriukaičio pradėtus darbus. Žinoma, gyvenimas pareikalauja papildomų idėjų ir naujovių, nes pasaulis keičiasi greitai, – pabrėžė premjeras. – Neabejoju, kad, padedama ministerijos komandos, ministrė suvaldys šią sudėtingą sritį.“

Ministrė R. Šalaševičiūtė taip pat pripažino, kad sveikatos sistema yra bene sudėtingiausia iš visų 14 ministerijų. „Tikiuosi, kad sėkmingai tęsime pradėtus darbus, galbūt reikės ir naujų sprendimų, bet bendromis pastangomis pasieksime sėkmingų rezultatų ir Lietuvos žmonės bus patenkinti Sveikatos apsaugos ministerijos darbu“, – pabrėžė ministrė.

Perduodamas simbolinį portfelį ministras V. P. Andriukaitis palinkėjo ministrei R. Šalaševičiūtei einant pas premjerą neštis jame svarius skaičius, o parsinešti svarų sveikatos sistemos biudžetą.

SAM Ryšių su visuomene skyrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų