REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš įvairių pasaulio kampelių į pirmąją treniruočių stovyklą atvykę Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatai toliau rengiasi Ispanijoje vyksiančiam Pasaulio taurės turnyrui.

REKLAMA
REKLAMA

Ryžtingai nusiteikęs kovoti dėl vietos galutinėje sudėtyje į treniruočių stovyklą atvyko 26 metų puolėjas Deividas Gailius. Klaipėdietis pirmą kartą rinktinės stovykloje debiutavo 2011-aisiais metais ir, anot jo paties, trejų metų pertrauka krepšininką pakeitė gerąja prasme, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

„Manau, esu sustiprėjęs ir psichologiškai, ir fiziškai. Debiutuodamas rinktinės treniruočių stovykloje negavau galimybės patekti į galutinę komandą. Tikiuosi, kad šiais metais gausiu didesnį šansą parodyti, ką galiu ir ko išmokau“, - po pirmųjų treniruočių dienų Palangoje sakė rinktinės kandidatas. Rinktinės stratego Jono Kazlausko dėmesį krepšininkas atkreipė po sėkmingo praėjusio sezono Liublianos „Union Olimpia“ klube. Europos taurės turnyre D.Gailius vidutiniškai pelnydavo po 15,3 taško ir atkovodavo po 5,1 kamuolio. Krepšininko teigimu, į Liublianą jis vyko žinodamas, kad gaus nemažai žaidimo laiko, tačiau sezonas viršijo lūkesčius.

REKLAMA
REKLAMA

„Į Slovėniją važiavau su vienintele sąlyga, jog gausiu daug žaisti. Aišku, iš pradžių nesitikėjau, kad viskas klostysis taip gerai. Tačiau nuo pat ikisezoninių rungtynių pradžios jaučiausi puikiai, o treneris manimi pasitikėjo. Žinoma, buvo pakilimų ir nuosmukių, bet sezoną vertinu gerai“, – sakė D.Gailius.

Kandidatas į rinktinę neslėpė, jog lieti prakaitą tikisi ne tik treniruočių stovyklose. Krepšininko tikslai maksimalūs – kartu su komanda dalyvauti Pasaulio taurės turnyre.

„Atvažiavau kovoti dėl patekimo į dvyliktuką. Bus daug draugiškų rungtynių, reikės stengtis parodyti, ką moku, ir tada žiūrėsime, ar tiksiu trenerio žaidimo schemoms“, - sakė D.Gailius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų