REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Wi-Fi” ir 3G interneto kokybę matuojančios ir vertinančios programėlės „Rotten WiFi” kūrėjai pranešė pritaikę ją „Android” bei internetinio tinklalapio platformoms. Skelbiama, kad jos atveria galimybę beveik visiems norintiems ne tik išmatuoti interneto ryšio techninius parametrus viešojoje erdvėje, bet ir išreikšti savo (ne)pasitenkinimą gaunama paslauga.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak aplikacijos kūrėjų, „Rotten WiFi” tinklalapio programa leis atsisiųsti žemėlapį su jau ištestuotomis interneto vietomis bet kurioje pasaulio šalyje, kur planuojama keliauti ir juo naudotis neprisijungus prie tinklo.

REKLAMA

Skelbiama, kad prieš tris mėnesius startavusia „iOS” platformai sukurta programa žmonės naudojosi 159 pasaulio šalyse. Lietuvos gyventojai ir viešintys svečiai testavo bei įvertino bevielio ir 3G ryšio kokybę 46 maitinimo įstaigose. Surinkti duomenys parodė, kuriuose restoranuose, kavinėse ar baruose galima ne tik užkąsti, bet ir netrukdomai peržiūrėti savo „Facebook” paskyrą ar paskaityti žinias laukiant maisto. Greičiausiųjų vietų TOP 10 pagal duomenų atsisiuntimą:

Greito maisto restoranas „Pipirini Subs”, Rokiškis - atsisiuntimo greitis – 43,7 Mb/s, vertinimas 8/10 Restoranas „Time”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 43,1 Mb/s, vertinimas 10/10 Picerija „Express Pizza”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 36,8 Mb/s, vertinimas 8/10 Kavinė „No suger”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 34,0 Mb/s, vertinimas 10/10 Baras „Burgundija”, Kaunas - atsisiuntimo greitis – 28,3 Mb/s, vertinimas 7/10 Restoranas „Miyako Sushi Sashimi”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 26,0 Mb/s, vertinimas 7/10 Picerija „Pizza XL”, Kaunas - atsisiuntimo greitis – 23,8 Mbps, vertinimas 7/10 Restoranas „Bure No. 1”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 23,6 Mb/s, vertinimas 8/10 Baras „Cozy”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 22,0 Mb/s, vertinimas 8/10 Baras „Marsas”, Vilnius - atsisiuntimo greitis – 17,5 Mb/s, vertinimas 7/10  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų