REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Galite susitikti su reikalingais žmonėmis. Atkeipkite dėmesį į patarimus bei pasiūlymus, kurie yra griežti ir nepatinka, ir daug nesivilkite išgirdę gražių pažadų. Svarbių reikalų tvarkymo rytdienai neatidėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus. Daugiau bendraukite su vyresniais asmenimis, tėvais, seneliais – tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje.

REKLAMA

Dvyniai Tikėkite savo žavesiu, gėrio pergale, ir viskas susiklostys puikiai. Dabar galite lengvai išspręsti tarnybines (bet nesusijusias su pinigais) problemas. Beje, mažiau tikėkite dosniais pažadais, saugokitės papirkinėtojų.

Vėžys Tinkamas laikas dalykiniams, tarnybiniams reikalams tvarkyti. Tiesa, nepatartina aptarinėti atlyginimo klausimo, pasirašyti darbo sutarties – atidėkite tai rytdienai.

Liūtas Palanki proga juridiniams reikalams tvarkyti, tiesa, dabar ne laikas pradėti bylinėtis dėl pinigų. Palanku taikytis su senais priešais ar konkurentais. Gera diena visuomeniniams renginiams, susitikimams, pristatyti savo darbus visuomenei – sulauksite neįtikėtinai palankaus vertinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien svarbu principingumą ir sąžiningumą suderinti su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, bet nebūkite ir tiesmukiški. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums nereikia.

Svarstyklės Puiki diena. Negaiškite laiko veltui – galite greit ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Vakaras palankus susitikti su draugais.

Skorpionas Darbe būsite vertinami, tinka šnektelėti su vadovu svarbiu klausimu. Su labai svarbiais pasiūlymais ir prašymais reikėtų kreiptis tik rytoj.

Šaulys Iš senų draugų, vadovų gauti pasiūlymai bus perspektyvūs, tačiau kritiškiau vertinkite užsieniečių, žmonių, kuriuos mažai pažįstate, rodomą iniciatyvą. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nereikėtų daug dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Vakaro susitikimai, pažintys gali naudingai pakeisti jūsų ateitį.

Vandenis Svarbius reikalus tvarkykite padedami artimųjų, draugų – mokėkite priimti kitų rūpinimąsi jumis. Šiandien jausite savo populiarumą, būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Tai geras laikas ieškoti talkininkų darbams įveikti.

Žuvys Puikus metas: į pagalbą ateina nuoširdūs žmonės, sulaukiate gerų patarimų, naudingų pasiūlymų. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys. Gerai pirkti darbo technikos.  

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų