REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karščiausio vasaros realybės šouMeilė ar pinigai?“ premjerai žiūrovai nedvejodami atidavė visą savo meilę! Preliminariais TNS LT duomenimis, per žiūrimiausią televiziją TV3 pirmadienio vakarą pirmąją šio emocijų kupino šou laidą žiūrėjo net 21,3 proc. visų žiūrovų, kai tuo metu artimiausio konkurento programą rinkosi vos 8,8 proc.

REKLAMA
REKLAMA

Finansiškai aktyvi žiūrovų auditorija taip pat absoliučiai daugiausia simpatijų skyrė būtent realybės šou „Meilė ar pinigai?“ – jį žiūrėjo net 31,9 proc., o artimiausio konkurento programą tik 10,3 proc.

REKLAMA

Ir ne veltui. Juk karščiausias vasaros šou nuo šiol pirmadienio–ketvirtadienio vakarais 21.00 val. žiūrovams dovanoja ypatingus intriguojančius patraukliausių herojų nuotykius, kovą dėl meilės ir pinigų tiesiai iš karščiu alsuojančios Gran Kanarijos!

Čia nuostabiame penkių žvaigždučių viešbutyje kiekvieną savaitę apsigyvens vis nauji dalyviai. Kiekvienas jų per septynias vasaros kurorte praleistas dienas galės atrasti savo gyvenimo meilę arba pelnyti net iki 9000 litų! Vos tik atvykus į saulėtąją Gran Kanariją paaiškės, ką rinksis dalyviai – jausmus ar pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją savaitę dėl vaikino Žilvino Trato kovoja aštuonios merginos. Praleidęs dieną su merginomis, vieną jų pakvietęs į pasimatymą, vakare vaikinas apsisprendžia, kuri mergina paliks šou. Paskutinei pasirinktai merginai jis dovanoja simbolinę stiklinę širdį. Ir čia išaiškėja, ar mergina jį viliojo dėl meilės. Jei taip, – tuomet ji širdį priima kaip meilės išraišką ir jie drauge palieka salą. Arba ji sudaužo širdį ir salą palieka viena, širdį iškeitus į pinigus. Juk kiekviena praleista su Žilvinu diena įkainota pinigais, tūkstantis litų už mažąją širdelę – drauge praleistą dieną.

Kaip seksis Žilvinui rinktis iš jo dėmesį užkariauti bandančių merginų? Ar kuri nors pavergs jo širdį? O gal visą romantiką išsklaidys noras susižerti šūsnį šlamančiųjų?

Visi atsakymai karščiausiame realybės šou „Meilė ar pinigai?“ – pirmadienį–ketvirtadienį tik per žiūrimiausią televiziją TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų