REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija (LSPD) į sveikatos apsaugos ministrus siūlys Seimo narę Rimantę Šalaševičiūtę.

REKLAMA
REKLAMA

Jos kandidatūrai antradienio vakarą pritarė partijos prezidiumas.

R.Šalaševičiūtė Vilniaus universitete yra įgijusi teisininkės specialybę. Ji yra dirbusi iš Seimo kontroliere, vaiko teisių apsaugos kontroliere.

REKLAMA

Į minėtas pareigas svarstyta ir parlamentarės Almos Monkauskaitės kandidatūra.

Realiausiu kandidatu vadovauti Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM) vadintas Seimo vicepirmininkas Algirdas Sysas žurnalistams sakė atsisakęs ministro portfelio.

„Šiuo metu tikrai nenoriu būti ministru, nes nesu šios srities specialistas, vis dėlto sveikatoje reikia ne tik kieto stuburo, vadybinių žinų, bet reikia žinoti ir sveikatos sistemą. Aš 18 metų dirbu Socialinių reikalų ir darbo komitete, tą darbą gerai išmanau ir galbūt galėčiau būti neblogas socialinių reikalų ir darbo ministras“, - sakė A.Sysas.

REKLAMA
REKLAMA

LSDP Sveikatos apsaugos komitetas antradienį partijos prezidiumui be A.Syso į sveikatos apsaugos ministrus dar buvo rekomendavęs sveikatos apsaugos viceministrų Gedimino Černiausko arba Eriko Mačiūno kandidatūras.

Sveikatos apsaugos ministerijos vadovo kandidatūrą, pagal valdančiosios koalicijos susitarimą, teikia LSDP.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų