REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas meluoja geriau - vyrai ar moterys? O kuris iš muzikinio projekto "Čilinam“ ketveriukės - Mariaus Jampolskio, Ramūno Rudoko, Deivydo Zvonkus ar Stano – yra geriausias bei didžiausias melagis?

REKLAMA
REKLAMA

Savo atsakymais į šiuos klausimus "Čilinam" vyrukai pasidalino ruošdamiesi šeštadienį , liepos 19 d., "Muzikuojančio kelto" festivalyje pristatyti savo naujausią programą "Vyrai meluoja geriau".

REKLAMA

"Mūsų muzikinio šou pavadinimas "Vyrai meluoja geriau" jau savaime atsako į klausimą, kas yra geresni melagiai - vyrai ar moterys, - sako Stano. - Tiesa, nors vyrai ir meluoja geriau, bet, mano nuomone, tik patys sau. Atrodo, jog surezgėme labai gerai apmąstytą melą. Bet vėliau paaiškėja, kad moterims jau nuo pat pradžių viskas būna aišku. Realiai apgaudinėdami moteris - apgaudinėjame patys save."

O štai paklaustas, kuris iš "Čilinam" ketveriukės yra geriausiais ir didžiausias melagis, Stano nedvejodamas atsakė, jog tai - Zvonkus. Mat jis, pasirodo, mažiausiai šneka. "Daug šnekantys žmonės visada yra atviri kaip popieriaus lapas. O štai Zvonkus... Tylus Zvonkus gilią šaknį knisa", - pridūrė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Pats D. Zvonkus tikina, kad meluoja itin retai. "Stengiuosi neįsivelti į situacijas, kuriuose tektų griebtis melo. Tad beveik niekada nemeluoju. Tiesa, gyvenimas kartais iškrečia pokštų, kai tenka šiek tiek "numuilinti". Bet pastebiu, kad su metais melo griebtis tenka vis rečiau. Negaliu spręsti ir kuris iš mūsų ketveriukės meluoja geriausiai. Į šį klausimą gali atsakyti tik pačios moterys", - teigė D. Zvonkus.

"Kuris didžiausias melagis? Nežinau, tikriausiai tas, kas turi daugiausiai patirties - Rudokas. Nors jis ir atrodo jauniausiai, bet iš mūsų ketveriukės yra vyriausias", - sakė M. Jampolskis. Aktorius teigia pats moterims nemeluojantis dažnai. Tiesa, jis prisipažįsta, kad visiškai apsieiti be melo gana sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Yra daugybė situacijų, kai geriau pameluoti, nei pasakyti tiesą. Mūsų visuomenėje gyventi be melo neįmanoma. Melas, manau, yra savotiškas visuomenės stabilizatorius. Be abejo, viskas priklauso nuo galimų pasekmių. Jei jos būsią švelnesnės, nei pasakius teisybę, melas gali būti pateisinamas", - mano M. Jampolskis.

Netikėtos bei komiškos vyrų ir moterų santykių kolizijos bei lengvai ironizuotos populiariausios lietuviškos dainos - visa tai unikalaus Lietuvoje festivalio "Muzikuojantis keltas" reise šį šeštadienį, kurio metu muzikinio projekto "Čilinam" vyrukai pristatys naujausią savo teatralizuotą šou "Vyrai meluoja geriau".

REKLAMA

"Mūsų nauja programa kupina linksmų istorijų. Ar nemeluoju? Ateikit ir pamatysit. Nepagautas ne vagis", - juokėsi M. Jampolskis.

"Prisimindami savo ar draugų gyvenimiškas istorijas, komiškas situacijas, taip pat populiariausių lietuviškų dainų pagalba aiškinsimės, kas gi iš tikrųjų yra geresni melagiai - vyrai ar moterys", - pridūrė Stano.

Bilietus platina „ Bilietų pasaulis“  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų