REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 25-26 dienomis, didžiausios uostamiesčio šventės metu „Jūros šventė 2014”, viešbutyje „Amberton Klaipėda“ vyks vasariškiausia mados mugė „Šopturgis“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šopturgis“ – tai nemokama mados mugė, skirta stilių ir išskirtinumą mėgstantiems žmonėms. Į šį renginį kviečiami ne tik klaipėdiečiai, bet ir visi Klaipėdos miesto svečiai. Čia lankytojai galės „apsišopinti“ nuo galvos iki kojų, įsigydami ne tik unikalių aksesuarų, papuošalų ar drabužių, bet ir malonių smulkmenų namams, kurios primins įspūdingą vasarą.

REKLAMA

Mados mugės „Šopturgis“ organizatoriai teigia, kad šioje mugėje bus galima praleisti laisvą laiką laukiant „Jūros šventė 2014“ koncertų. „Šopturgis“ suteiks galimybę „Jūros šventės“ dalyviams prasiblaškyti ir atsikvėpti nuo mieste vykstančių koncertų. Mugė vyks dvi dienas ir veiks nuo 11 iki 19 valandos, kur užsukus bus galima nebrangiai įsigyti drabužių ir aksesuarų paplūdimiui ar pasipuošti įspūdingam „Jūros šventės“ renginiui.

Mados mugė „Šopturturgis“ su savo šūkiu „Užsuk, „apsišopink“, pasipuošk!“ maloniai kviečia visus „Jūros šventė 2014“ lankytojus apsilankyti nemokamoje mados mugėje „Šopturgis“ ir atrasti tai, kas bus ne tik naudinga ar gražu, bet ir pigu!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų