REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė sako, jog partija siekia, kad postus išlaikytų ir energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius, ir kritikos sulaukusi viceministrė Renata Cytacka. Pasak frakcijos seniūnės, partija siekia išlaikyti R.Cytacką viceministrės poste.

REKLAMA
REKLAMA

„Galioja politinės tarybos sprendimai, visi viceministrai turėtų pasitraukti, bet visi, kurie nėra nusižengę pagal korupciją ar tarnybų išvadas, kad vykdė kažkokią veiklą, kuri nėra susijusi su jų tarnyba, turi būti priimti atgal į savo postus, kaip deleguoja partija“, - klausiama, kokį sprendimą partija priėmė dėl R.Cytackos, sakė R.Tamašunienė.

REKLAMA

Paklausta, kodėl R.Cytacka vienintelė iš viceministrų neatsistatydino, LLRA seniūnė sakė, jog „ji vienintelė, kuri nuskambėjo, kad nebus priimta, nors ji nieko nėra padariusi, kas nesusiję su jos veikla, ar su galima korupcija“.

Į klausimą, ar dėl R.Cytackos bus aukojamas ministras J.Neverovčius, R.Tamašunienė atsakė, kad „J.Neverovičių mes irgi teikiame būti ministru, nes vienas ministro postas priklauso mūsų frakcijai“.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeras antradienį pareiškė tikintis, kad energetikos ministras antradienį atleis energetikos viceministrę R.Cytacką. „Manau, kad jis (Jaroslavas Neverovičius - BNS) atleis ją iš užimamų pareigų“, - interviu LRT radijui sakė premjeras Algirdas Butkevičius.

J.Neverovičius tuo tarpu tvirtina, jog dėl R.Cytackos sprendimo dar nėra. „Nėra kol kas jokio sprendimo. Buvau informuotas, kad Tomaševskis (Lenkų rinkimų akcijos lyderis Valdemaras Tomaševskis- BNS) buvo pas premjerą, yra tam tikri pasiūlymai pateikti, bet sprendimų dar nėra“, - teigė J.Neverovičius .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

BNS paklaustas, ar jį V.Tomaševskis informavo, kas su premjeru sutarta dėl R.Cytackos, J.Neverovičius teigė, kad partijos vadovas pasakęs tik, kad „su premjeru yra sutarta“.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų