REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko J. Razma pasigedo iš premjero?

Žinių radijas

 

Seimo TS-LKD partijos frakcijos pirmininko pavaduotojo Jurgio Razmos nuomone, koalicijos dalyviai neturėtų turėti problemų kaip įvairios baudžiamosios bylos, tačiau Darbo partijos ministrų jis nelaiko blogesniais už kitų partijų. Jo nuomone, reikia žiūrėti į realius ministrų darbus.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Kalbant apie deleguotus ministrus, čia labai daug priklauso nuo jų. Jeigu jie tapę ministrais suvokia savo platesnę atsakomybę prieš Lietuvos žmones ir nebūtinai klauso tiesmukiškų partinių nurodymų, tai tokiom aplinkybėm Vyriausybė gali normaliai dirbti. Ateitis parodys, kaip bus šiuo atveju. Linkėčiau Vyriausybei, kai premjeras naujai gaus įgaliojimus, nepasiduoti kaip anksčiau Lenkų rinkiminės akcijos šantažui dėl tautinių mažumų reikalų.“

REKLAMA

 

„Man atrodo, kad reikia žiūrėti, ką realiai ministrai daro, kokios reformoms ryžtasi, o kokioms ne. Tuo aspektu aš negalėčiau išskirti Darbo partijos atstovų kaip kokių blogesnių ministrų.“

 

„Juk bus keičiamas ir Aplinkos ministras. Kol kas aš pasigendu premjero aiškesnio pasakymo visuomenei, kokiais kriterijais jis yra renkamas. Mus yra pasiekusios žinios, kad esminis kriterijus yra suderinti dviejų „Tvarkos ir teisingumo“ partijos vidinių grupuočių interesus. Viena grupė, kuriai vadovauja pats Rolanadas Paksas, kitai – Valentinas Mazuronis“, - trūkumus aiškino pašnekovas.

 

Taip pat J. Razma Vyriausybės atstovams linkėjo ryžtingiau formuoti savo poziciją, nors galbūt ji daugeliui ir nepatiks bei paisyti prezidentės reikalavimų dėl skaidrumo.

 

Parengė Laura Bagdžiūnaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų