REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Šalies vadovai sveikina Lietuvos penkiakovininkus Laurą Asadauskaitę-Zadneprovskienę ir Justiną Kinderį, kurie Vengrijoje vykstančiame 2014 metų Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionate mišrių estafečių varžybose iškovojusius aukso medalius.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Jūsų pasirengimas, ryžtas ir kantrybė yra verti didžiausios pagarbos. Jūsų kova iki paskutinių akimirkų įkvepia visą Lietuvą, sutelkia mus visus stengtis dėl savo šalies ir garsinti jos vardą“, - Prezidentūros spaudos tarnybos pranešime teigė prezidentė Dalia Grybauskaitė.

REKLAMA

Prezidentė sportininkams palinkėjo nuoširdžiai pasidžiaugti auksine savo pergale ir pasisemti iš jos stiprybės būsimoms varžyboms.

„Jau esame beveik pripratę prie Lietuvos penkiakovininkų pergalių, tačiau puikiai suprantu, kad kiekviena pergalė ir kiekvienos varžybos reikalauja ilgo pasiruošimo ir sunkaus darbo. Nuoširdžiai dėkoju Jums už pastangas, kurių dėka garsėja mūsų šalis“, – Vyriausybės spaudos tarnybos pranešime sakė ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybės vadovas teigė, kad jį žavi šalies sportininkų ryžtas bei meistriškumas, ir sveikino juos pasiekus puikių rezultatų aukščiausio lygio varžybose.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų