REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Netikėtai gali atsirasti naujas pajamų šaltinis ar galimybė pasipelnyti. Turbūt pagaliau susidorosite su kai kuriomis problemomis, nusipirksite reikalingą įrankį, detalę ar pan. Tiesa, vėliau gali paaiškėti, kad ne visos išlaidos pasiteisino.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien darykite tai, ką geriausiai mokate. Jei norite kalbėtis, diskutuokite - galbūt tai padės išsklaidyti kai kurias abejones. Labiau išryškės jūsų humoro jausmas, iškalba. Tik pasistenkite nenukrypti nuo tiesos, neiškraipyti faktų.

REKLAMA

Dvyniai

Teks atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Tai bus nelengva, nes jūsų energija priklausys nuo nuotaikos svyravimų. Nepatartina persistengti. Nesigraužkite dėl netobulos tvarkos namuose, ypač jei nekaip jaučiatės ar turite daug darbo.

Vėžys

Puikiai susidorosite su profesiniais bei kitais rūpesčiais ir tam nesutrukdys nei romantiškos pagundos, nei kitokios vilionės. Aktualesni nei paprastai bus augančios kartos reikalai. Galbūt mėginsite taisyti auklėjimo spragas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusimato perspektyvus dalykinis ar kūrybinis pasiūlymas. Galite užmegzti bendradarbiavimą, sudaryti sutartį. Vis dėlto neskubėkite su konkrečiais sprendimais. Kažko neaptarimas, neatsargumas gali sukelti rūpesčių.

Mergelė

Galite gauti pageidaujamą informaciją, užmegzti dalykinį ar meilės, draugystės ryšį. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Vis dėlto bus lengva susikompromituoti, sukelti įtarimų. Be to, labiau grės vagystės, nuostoliai.

Svarstyklės

Rūpės sutvarkyti su investicijomis, draudimu, indėliais, testamentais susijusius reikalus. Kai kurie pasiūlymai, kaip papildyti biudžetą, bus panašūs į fantazijas. Neskubėkite priimti svarbaus sprendimo. Kontroliuokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jums gali pavykti išplėsti savo įtaką, išvykti į komandiruotę, kelionę arba užmegzti dalykinius ryšius su užsieniečiais, pasireikšti svarbiame renginyje. Venkite nesubtilių pasisakymų. Saugokitės avarinių situacijų.

Šaulys

Jausite įtampą, o tuo pačiu ir ambicijų antplūdį. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais, užsieniečiais. Jūsų pasiūlymai, idėjos turėtų juos sudominti. Dėl to gali prasiplėsti profesinės perspektyvos.

Ožiaragis

Šiandien palanku tartis dėl verslo projektų, juos derinti. Jūsų įtaka aplinkiniams bus akivaizdi, o kai kurie susitikimai atrodys daug žadantys. Tačiau yra grėsmė pakliūti į dviprasmiškas situacijas, jei pasiduosite abejotinoms pagundoms.

REKLAMA

Vandenis

Darbinga diena menininkams, medikams ir tiems, kurie užsiima labdara, socialine rūpyba. Kitų sričių atstovams trūks energijos, susikaupimo. Gali sustiprėti mistikos poreikis, norėsis praskleisti nežinios skraistę.

Žuvys

Šiandien kuo puikiausiai seksis bendrauti, jei būsite atviri kitų jausmams, troškimams, mokėsite klausytis ir norėsite suprasti. Tačiau santykius lengva sugadinti, jei neįvykdėte pažadų, nepateisinote vilčių, sukėlėte įtarimų.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų