REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Su manimi visada smagu ir linksma. Kodėl? O todėl, kad su žiūrovais kartu ir bendraujame, ir dainuojame, ir linguojame ar šokame", - teigia Donalda Meiželytė, liepos 12 d., artėjantį šeštadienį unikalaus Lietuvoje festivalio "Muzikuojantis keltas" scenoje pristatysianti savo pašėlusią programą "Mūsų linksmas gyvenimas..."

REKLAMA
REKLAMA

Beprotiškas nenutrūkstantis šėlsmas - taip būtų galima apibūdinti artėjantį Donaldos pasirodymą festivalio "Muzikuojantis keltas" scenoje.

REKLAMA

"Aš taškau emocijas. Galbūt tai ne visiems priimtina, bet savo laisvumu stengiuosi parodyti, kad tai nėra nieko blogo. Atvirkščiai - laikyti emocijas savyje nėra gerai, nes tada nukenčia ir širdelė, o nuo nervinės įtampos gali pašlyti sveikata", - mano televizijos bei radijo laidų vedėja, dainininkė ir aktorė D. Meiželytė.

Taip pat atlikėja prisipažįsta, kad jos nesutramdomas temperamentas labai padeda pralinksminti žmones dainuojant scenoje. Geros nuotaikos donore vadinama Donalda džiaugiasi, kad gerbėjai ją visada pasitinka su šypsenomis. O ji ir pati sako niekada nesistengianti atrodyti perdėm rimta bei teigia nematanti tikslo tokios vaidinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 12 d. "Muzikuojančio kelto" keleiviams Donalda pristatys savo nuotaikingą koncertinę programą "Mūsų linksmas gyvenimas", kurios metu suskambs tiek autorinės, tiek ir jau visų pamėgtos lietuviškos bei užsienio estrados dainos.

"Aš nesu užsikirtusi plokštelė. Tad prieš koncertą pirmiausiai įvertinu susirinkusią publiką, žmonių nuotaiką bei tik po to nusprendžiu, kurias dainas tiksliai dainuosiu, - sakė D. Meiželytė. - Su manimi visada smagu ir linksma. Kodėl? O todėl, kad su žiūrovais kartu ir bendraujame, ir dainuojame, ir linguojame ar šokame."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į jau aštuntus metus gyvuojančio "Muzikuojančio kelto" reisą Donalda leisis pirmą kartą. Nors atlikėja ir tikina vandens nebijanti, tačiau kartu teigia visada besilaikanti visų įmanomų atsargumo priemonių. Donalda sako, jog apie šį kone vienintelį Lietuvoje festivalį ant vandens girdėjusi daug gerų atsiliepimų, tačiau dėl vasarą atsirandančios darbų gausos iki šiol taip ir neradusi galimybės kiek atitrūkti bei kartu su garsiausiais šalies atlikėjais leistis į įspūdžių pilną "Muzikuojančio kelto" reisą.

"Net neabejoju, kad šio festivalio metu vykstantys koncertai ar pasirodymai būna išskirtinai smagūs, romantiški ir neužmirštamai gražūs. Todėl man netikėta, įdomu ir labai smagu šiemet taip pat koncertuoti kelto scenoje, - pasakojo D. Meiželytė. - Vienas išskirtinių "Muzikuojančio kelto" pranašumų - kiekvieną savaitgalį jame koncertuoja vis kiti, išskirtinai profesionalūs bei skirtingus žiūrovų skonius atitinkantys atlikėjai. Ne taip, kaip Palangoje, kur visą vasarą vietos klubuose dainuoja vis tie patys, tradiciniai, neva labai populiarūs dainininkai. Tai tik dirbtinai išpūsti burbulai."

REKLAMA

Donalda teigė tiek prie vandens, tiek ant vandens jau yra koncertavusi ne kartą. Anot jos, būta ir kurioziškų situacijų.

"Sykį koncertavau laive siaučiant stipriai liūčiai. Nors pasirodymas vyko laivo viduje, kažkas paprasčiausiai pamiršo uždaryti triumo duris. Tad vieną akimirką į vidų tiesiog įšniokštė didžiulė banga. Visko ant to vandens yra buvę", - pasakojo atlikėja. Nors D. Meiželytė tikina vandens nebijanti, tačiau kartu teigia tiek maudydamasi vandens telkinyje, tiek plaukiodama laivu besilaikanti visų įmanomų atsargumo priemonių.

"Visada pasižiūriu, kur yra gelbėjimosi ratas ar gelbėjimosi liemenė, stebiu, kaip toli esame nuo kranto. O svarbiausia - susidraugauti su junga, mat tai papildoma garantija, jog, neduok Dieve, skęstant tau bus rasta vieta gelbėjimosi valtyje", - šmaikštavo Donalda.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų